Biliyorum ekran kartı 18.000 olmuşken bu başlık biraz saçma ama maalesef öğrenciyim ve bilişimci olduğum için bilgisayar olmazsa olmaz eski bir Casper Nirvana C300 model bilgisayarım var onunla idare etmeye çalışıyordum fakat onun da ekranı bozuldu ve artık donmaya kasmaya falan başladı yeni cihaza geçmem lazım Python bile açamaz oldum
Güncellemeler
+1 yıl
After Efects, Premier Pro Unreal Engine 4 vs. De kullanıyorum ona göre tavsiye verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler
Bilgisayar önerisi, 10.000-20.000 arası bütçem var?
Doğru Casper aldım daha doğrusu 2018 de babam PC aldım hediye dedi Casper görünce bı sevindim o sene son çıkan PC o falan ama sonradan bakım için söktüm sağolsun Teknosa çalışanı abilerimiz soğutucu fan ve blokları çalmış blokları nasıl çaldı hala anlamadım
Yok fark ettim zaten onu yani sistemin oyun odaklı kurulmuş yani bir yazılımcı veya grafiker olsanız (lvl dizayner gibi) RTX8000 (75-80k) gibi kartlar kullanılır tabi ülkemizde biraz zor araç fiyatı gibi
Düşünmedim değil ama Macbook Air baskın gibi ama Huawei e biraz soğuğum babamın telefonu Huawei pek memnun değil Apple kalitesi de hoşuma gidiyor ama bizimkiler de Apple sevmiyor
Ben Huawei kullanıyorum telefonda da bilgisayarda da birbirine uyumlu Huawei cihazları için ekstra avantajları vs oluyordu. Baban play store için bunu söylüyor sanırım kaçan uygulamalarla hallediyorum ben, bilgisayarda öyle bir şey yok ama ✌️
Bro ztn sağlam ekran kartı lazım demedim uyduruk ekran kartları bile bu fiyatken bu aralıkta sağlam PC istemem saçma dedim ayrıca after efects premier pro falan da kullanıyorum sadece yazılım değil işim
Sporcuyum, öyle saçma şeylerle işim olmaz. Hormon ve zaman kaybı ayrıca öyle bir şey için neden 20.000 TL harcayayım onun yerine 10 yıllık salon üyeliği alır (16k) kalan 4 bin ile de suplement ve tavuk pilav alırım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bu fiyat aralığında casper, monster, hp olur gibi casper almaktansa monster al derim. En azından kronik sorunlar oluşmaz.
Doğru Casper aldım daha doğrusu 2018 de babam PC aldım hediye dedi Casper görünce bı sevindim o sene son çıkan PC o falan ama sonradan bakım için söktüm sağolsun Teknosa çalışanı abilerimiz soğutucu fan ve blokları çalmış blokları nasıl çaldı hala anlamadım
Gigabyte rtx 3060 ekran kartı. 8000₺-gigabyte ga-A520m s2h anakart 1650₺ - AMD Ryzen 5600 işlemci 3100₺-Kingston fury beast 32 gb ram- 1670₺-bu parçaları alabilirsin.
Psu nerde monitör nerde kasa nerde?
Hdd ve ssd saymıyorum bile.
Kendi parçalarım yazıyorum. Psu high power 600 watt 1200₺. Uygun fiyata bir kasa bak. Monitör rampage rm-421 2700₺
Ben sistemi televizyona bağlıyorum. J. Donkey 512gb m2 ssd
Pcde gt710 var işlemci Ryzen3100 8gb hyperx , ortalama bir rust kodunu (12000satır) derlemesi 5-6 saniye sürüyor.
@G_Hakikat ben yazılımcı değilim oyun için bu pc
Hdd ve ssd olarak ne var elinde merak ettim
Yok fark ettim zaten onu yani sistemin oyun odaklı kurulmuş yani bir yazılımcı veya grafiker olsanız (lvl dizayner gibi) RTX8000 (75-80k) gibi kartlar kullanılır tabi ülkemizde biraz zor araç fiyatı gibi
Asus iyidir bende Asus kullanıyorum 1 senedir falan
İyi ne kelime ŞA HA NE
Macbook air al
Aklıma geldi şu an Macbook Air ile Monster Alba arasında kaldım ama en son Air kazanacak umarım aile de onaylarsa (Apple düşmanı evdekiler)
Ben Huawei matebook d15 kullanıyorum gayet iyi ✌️
Düşünmedim değil ama Macbook Air baskın gibi ama Huawei e biraz soğuğum babamın telefonu Huawei pek memnun değil Apple kalitesi de hoşuma gidiyor ama bizimkiler de Apple sevmiyor
Ben Huawei kullanıyorum telefonda da bilgisayarda da birbirine uyumlu Huawei cihazları için ekstra avantajları vs oluyordu. Baban play store için bunu söylüyor sanırım kaçan uygulamalarla hallediyorum ben, bilgisayarda öyle bir şey yok ama ✌️
Bilişcimlerin ekran kartıylw işi yok.
Bro ztn sağlam ekran kartı lazım demedim uyduruk ekran kartları bile bu fiyatken bu aralıkta sağlam PC istemem saçma dedim ayrıca after efects premier pro falan da kullanıyorum sadece yazılım değil işim
1650ti iyi olabilir 6gb ram sahibi , paylaşımsal ramlere pek inanmadım
Galax GeForce GTX 1650 4GB 128Bit GDDR6 GTX1650 Ekran Kartı (65SQL8DS93E1) www.amazon.com.tr/.../B08FDYYMWX
Yanlış ürün attım prdn
Fırsat: ASUS GEFORCE DUAL-GTX1650-4G 4GB GDDR5 128bit 1695Mhz 1xDVI 1xHDMI 1xDP EKRAN KARTI, Siyah www.amazon.com.tr/.../B07QT61W4Y
HP Pavilion gaming kullanıyorum
Prno izleyeceksin değil mi
Kişi kendinden bilir işi demişler bro
Sporcuyum, öyle saçma şeylerle işim olmaz. Hormon ve zaman kaybı ayrıca öyle bir şey için neden 20.000 TL harcayayım onun yerine 10 yıllık salon üyeliği alır (16k) kalan 4 bin ile de suplement ve tavuk pilav alırım
bence lenovo ya da asus alabilirsin
Benim pcyi al. d
Detay ver bro nerden bileyim senin PC hangisi
Monster al geç