Selamlar💚 Sağlıklı beslenen ve bunun üzerine beslenme koçluğu alan biriyim. Sosyal medyada bir sayfa açmayı düşünüyorum. Yediğim öğünler, tarifler, sporlar ve birçok bilgilendirici paylaşımlarda bulunma fikrim var. Ne tür programlardan yararlanabilirim? Fotoğraf veya video düzenleme konusunda yeterli bilgiye sahip olmadığım için, önerebileceğiniz bir program var mı?
Sağlıklı beslenme üzerine sosyal medyada paylaşımlar yapmak için, hangi programdan yararlanmalıyım?
Maalesef kimse cevap vermemiş. Benim de bu konular hakkında en ufak dahi olsa bir bilgim yok Üzgünüm.
Sanırım Google sorman gerekecek, Ki uzaktan bakınca hassas ve araştırmacı ruhu olan bir kişiliğin var gibi, muhtelemen de YouTube vs Google falan bakmışsındır. En iyi sonuca ulaşmak için de buraya sordun sanırım.
düşük de olsa bir ihtimal bakmadıysan YouTube yaz karşına detaylı anlatımlarıyla alakalı bilgilendirici tavsiyeler alabilirsin. Yorumlardan da az çok emin olarak kararını verirsin.
Aslında yorum yapanlar oldu fakat birçok kişi maalesef farklı yönlere çekip, eleştiri yağmuruna tuttuğu için kaldırdım yorumları çok teşekkür ederim. Evet araştırmalar yaptım. İyi bilen birileri olursa diye onlarada sormak amaçlı soruyu yönlendirdim. Mantıklı ve ön yargı yapmadan yaklaşımda bulunduğunuz için teşekkür ederim..
Mobilde mi kullanacaksın bilgisayarda mı kullanacaksın. Genelde Videomaker mı ne kullanıyorlar video için ama birçok alternatif var. Camtasia, Vegas Pro gibi onlarca uygulama var.
Fotoğraf için de Photoshop iyidir diye düşünüyorum. Eğer yeterli değilse bir araştırma yapabilirim.
Mobil üzerinden şu an kullanmayı düşünüyorum. İlerleyen dönemlerde bilgisayara geçiş yapabilirim. Çok çok teşekkür ederim belirttiğin uygulamalara bakacağım🙏🙏
Telefon için video düzenleme programları olarak Adobe Premiere Rush FilmoraGo Quik App InShot Video Editor KineMaster Video Editor WeVideo PicPlayPost Horizon Camera Video Shop Editor
bunları buldum istersen bir göz atarsın ve bence fotoğraf için telefonun kendi düzenleyicisini de kullanabilirsin ama illa gerekli dersen de
bunları buldum hangisi kullanım açısından kolaysa ona yönelebilirsin. Adobe olanlar genelde kapsamlı olur ve bilgi olmayınca karışık olabiliyor en azından PC için.
Araştırmana, klavyene, önerilerin için emeklerine sağlık 🙂🙂 inan çok çok çok mutlu oldum. Hepsinin ekran görüntüsünü aldım teker teker bakacağım teşekkür ederim..😊🙏
Rica ederim, umarım aradığın gibi bir şey bulur ve bu yolculukta pes etmeyip bir şeyler başarabilirsin. Gerçekten ekstra olarak uğraşılması gerekilen şeyler bunlar. Olsun veya olmasın denemek önemli :D kolay gelsin şimdiden.
Kesinlikle katılıyorum yazına. Evet beni biraz zorlayacak. Nereye kadar gidiyorsa, gitsin diyorum. En azından denedim ama olmadı diyebileyim.🙂 çok sağol güzel dileklerin için..
Rica ederim keşke bilgim olsaydı :) ben sadece video kesip birleştirme programları biliyorum. onlarda daha çok Handbrake, MKVToolNix GUI gibi programlar. bu son söylediğim program videolara alt yazı ekleyebiliyor ya da iki videoyu birleştirebiliyor ben daha çok filmler için kullanmıştım