Hangisinden memnunsunuz?
Kasma olmayacak ve hızlı giren ve kota sorunu olmayan bir internet sağlayıcı bulmam lazım? Bizim ev de Turkcell Superonline var ama evin interneti kötüden kötü. Dizi filmleri geri sarma özeliği olmasa inan çok berbat. Turkcell in kendi film izleme kısmı sıkıntılı habire geri atıp uydu kapanıyor. İnternette ise PC de ne oyun oynayabiliyorum ne dizi film izleyebiliyorum Netflix Disney plus her neyse. Kendi internetim Turkcell ama ikisinden girme yok. O yüzden başka bir internet sağlayıcı girmem lazım.
Kasma olmayacak ve hızlı giren ve kota sorunu olmayan bir internet sağlayıcı bulmam lazım? Bizim ev de Turkcell Superonline var ama evin interneti kötüden kötü. Dizi filmleri geri sarma özeliği olmasa inan çok berbat. Turkcell in kendi film izleme kısmı sıkıntılı habire geri atıp uydu kapanıyor. İnternette ise PC de ne oyun oynayabiliyorum ne dizi film izleyebiliyorum Netflix Disney plus her neyse. Kendi internetim Turkcell ama ikisinden girme yok. O yüzden başka bir internet sağlayıcı girmem lazım.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Turk Telekom kullanıyorum, memnunum. Hangi servis sağlayıcısının orada KENDİ altyapısı varsa onu tercih edebilirsin
sana bir sorum var, internete kablo le bağlanınca bu sorunların devam ediyor mu
Denemedim. Abim bana 25 30 cm kablo al demişti PC için. PC de Steam de hiç oyun oynayamiyorum
problem wifi dan olabilir o yüzden söylüyorum bence kablodan hıza bir bakın eğer problem wifi ise ne alsan aynı sorunuy aşarsın, benim de başımda vardı öğrenip dzeltene kadar bi yerim çıktı resmen
Bağlantı hızı 650/390 mbps diyor. Ağ grubu 5Ghz
İnternet faturasını ben ödemiyorum babam ödüyor. Ne kadar hızlı aldı bilmiyordum. Ama internete iyi girmiyor
deli hızlı ne istiyorsun daha, fiber kullanıyorsun
speed test by oakla ya gir bak hızına
Ama çekmiyor. Evin olduğu kısımda ne internet iyi giriyor ne oyun oynuyorum ne de telefon çekiyor. Galiba bulunduğumuz konunla alakalı ya da bizimkiler Turkcell TV den dizi izledikleri için kotayı dolduruyor. PC ve tel de sıkıntı yapıyor. Ama TV de sorun yok.
o zaman senin problemin wifi ın çakışması sorunu
şimd genelde wifi vericisi uzak nokta için 2.4ghz, yakın noktada ise 5ghz den yayın veriyor. Sen 5gz vericiden uzaklaşırsan da çekmiyor. Sende sanırım 2.4ghz yok. bu konuda çözüm bir repater alarak yayını ev içinde kuvvetlendirmen.
Fiber desteği olan varsa onu al. Yoksa geneli ttnet altyapısını kullanıyor zaten.
ben uzun bi süredir TurkNet kullanıyorum, memnunum. taahhüt de yok
Milenicom kotabyok taahut yok çok hızlı ve kesintisiz
türk telekom 200 mgb fiber çok rahatım
Superonline ve Turknet.
Türknet tavsiye ederim. Memnunum.
Evin içine kadar fiber varsa hepsi de hızlıdır.
Fiber var ama hızlı değil
Daha doğrusu altyapı ya da evin konumuyla alakalı. Mesela modem salon da. Ama salon da iyi internete baglanamiyorum. Abim bana ethernet kablosu al dedi. Buradan biri de repeater al dedi. Bı de bizim evin yanında yurt var. Bir ara bizim internet şifresini kuzenim söylemiş. Bizim internete bağlanıyorlardı. Biz defalarca değiştirdik şifreyi. Ama belki şifreyi kırdılar hala giriyorlar kim bilir belki o yüzden kota doluyor olabilir. Yani bir şeyler var. Ev de zaten telefon da çekmiyor aynı zamanda bazı noktalar da çekiyor ve merkez de ortamamıza rağmen. Bizim ev dışında kişilerin interneti iyi çekiyor Turkcell Superonline olupta. Anlamadım niye bizim İnternet sıkıntılı.