İnternet & Teknoloji Oyun oynar mısınız? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Mobile legends brawl stars trt bil bakalımVeya varsa online oynamak isteyen çok sıkıcı güzel mi bunlar Oyun oynar mısınız? Cevapla Oyun Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Mobile legends oynarsan sinir hastası biriysen yedek telefon al 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Yok knk ben telefona zarar vermem 🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bende öyle diyordum 😂 ben o oyunda psikolog okuyan biriyle arkadaş oldum o bile küfür etmez etmeyide sevmezdi ama oda dayanamadı bi yerde patladı 😂 Yorumla Soran +1 yıl Dhhdhdjdh ben bağımlı değilim knk zaten gece 2 3 el atoyom sadece Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aman dikkat et oyun kendine bağlıyor çözdükce 😂Ben zaten bıraktım oyunu 7 8 ay önce felan Yorumla Soran +1 yıl Eywlahh reis saol 🤗 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Estağfurullah kardeşim İyi geceler 🙏🏼 Yorumla
x_akif_x Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 95% +1 yıl CS go ve Pubg mobile oynarım ama eskisi gibi sarmıyor artık 0 0 Yorumla
Cemrekaya701 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 545 cevap paylaştı. Oynamam 1 1 Yorumla Aras_muhammed1 +1 yıl Sebep? Yorumla
Aras_muhammed1 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Trt bil bakalim oynayalım 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Daha erken deseydin oynardık Yorumla Aras_muhammed1 +1 yıl Oynarız knk Yorumla Aras_muhammed1 +1 yıl Gel bu akşam Yorumla Aras_muhammed1 +1 yıl 21-034 saatleri arasında Yorumla Soran +1 yıl Tamam kanka 12 gibi geliyom Yorumla Soran +1 yıl Istek atcam şimdi sana Yorumla
korkmazCHT Takip Et Master Yaş: 34 , eic 33% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 467 cevap paylaştı. Mlbb oynuorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Mobile legends oynarsan sinir hastası biriysen yedek telefon al
Yok knk ben telefona zarar vermem 🤣
Bende öyle diyordum 😂 ben o oyunda psikolog okuyan biriyle arkadaş oldum o bile küfür etmez etmeyide sevmezdi ama oda dayanamadı bi yerde patladı 😂
Dhhdhdjdh ben bağımlı değilim knk zaten gece 2 3 el atoyom sadece
Aman dikkat et oyun kendine bağlıyor çözdükce 😂
Ben zaten bıraktım oyunu 7 8 ay önce felan
Eywlahh reis saol 🤗
Estağfurullah kardeşim İyi geceler 🙏🏼
CS go ve Pubg mobile oynarım ama eskisi gibi sarmıyor artık
Hayır o yılları geride biraktim
Mobile Legends oynuyorum
Oynamam
Sebep?
Trt bil bakalim oynayalım
Daha erken deseydin oynardık