İnternet & Teknoloji Hesaba para yatirdigimizda? acizadee Takip Et Xper 5 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Birisinin ibanina para attiktan sonra o kişi sizin adinizi soyadinizi gorur mu ve ne olarak gorur? Hesaba para yatirdigimizda? Cevapla Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
AloneReber Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl Bana gönder bakim ne olarak görunuyor ona göre cevap yazim 😉 yanlış bilgi veriyim şimdi 0 0 Yorumla
Mehmetbjk1903 Takip Et Yoda Yaş: 30 1 yıl Ad soyad gözükür dekontu gönderirsen ev adresinden TC kimlik numarasına kadar gizukur 0 0 Yorumla
Darbeli_Hilti Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 88% 1 yıl İsminin soyisminşn baş harfini. görür 0 0 Yorumla
Werewolf1903 Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Ad ve soyadın ilk harfleri görünür tamamı görünmez 0 0 Yorumla
yunus3536 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 1 yıl İsim soy isim olarak görür 0 5 Yorumla acizadee 1 yıl Tamami mi Yorumla yunus3536 1 yıl Evet tamamen gözüküyor Yorumla acizadee 1 yıl Ben demin baktim da eskiden gozukmuyomus isim soyad bas harfi gozukuyo sadece Yorumla yunus3536 1 yıl Karşı taraf canım değil anlar herhalde dimi Yorumla yunus3536 1 yıl Karşı taraf anlar Yorumla
birneviterapi Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Merhaba evet görüyor 0 2 Yorumla acizadee 1 yıl Tamami mi Yorumla birneviterapi 1 yıl Evet tamamı şu kişiden şu miktarda para hesabına geldi diye Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evet görür 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bana gönder bakim ne olarak görunuyor ona göre cevap yazim 😉 yanlış bilgi veriyim şimdi
Ad soyad gözükür dekontu gönderirsen ev adresinden TC kimlik numarasına kadar gizukur
İsminin soyisminşn baş harfini. görür
Ad ve soyadın ilk harfleri görünür tamamı görünmez
Hesabın sahip olduğu ismi görür.
İsim soy isim olarak görür
Tamami mi
Evet tamamen gözüküyor
Ben demin baktim da eskiden gozukmuyomus isim soyad bas harfi gozukuyo sadece
Karşı taraf canım değil anlar herhalde dimi
Karşı taraf anlar
Merhaba evet görüyor
Tamami mi
Evet tamamı şu kişiden şu miktarda para hesabına geldi diye