Bu yaptığınız bir yardım olabilir, işte aldığınız bir terfi olabilir, okulu dereceyle bitirmek olabilir ve daha nicesi.. Bunların hepsini sosyal medyada paylaşıp kendi reklamımızı yapmalı mıyız, gerek var mı sizce?
Yaptığımız iyi olan her işi sosyal medyada paylaşmalı mıyız?
İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı.
Bence paylaşabiliriz yani neden paylaşmayalım ki öyle bir kural mı var.
yani tabi ki bazıları bunu amacı dışında kullanıyor ego kasmak ayda reklam yapmak gibi yani reklam derken para olarak değil kendini göstermek anlamına ama bunu dışında tabi ki de yaptığımız iyi işleri paylaşabiliriz.
Yani buna kimse karışamaz ki belki de işleri o dur yani profesyonel meslekleridir ayda içlerinden paylaşmak da gelmiş olabilir bu yüzden isteyen istediğini paylaşabilir bence kimse karışmaması daha mantıklı olur
Sosyal medyada gittikleri lüks lokantaları gittikleri tatil yerlerini içtikleri şu Starbucks kahvesini paylaşanlarin egolarını tatmin etmek için bunu yaptıklarını düşünürüm.. birde aslında yalnızken birbirleriyle kedi köpek gibi yiyişen sevgililerin birbirlerine olan aşk paylasimlari tam bir fiyasko.. bana ne kime ne ona ne.. ne gerek var görsek ne olur görmesek kaç yazar..
Oncelerde gerek olmadığına inanırdım gerçi şahsım adına hala ihtiyac yok ancak, kariyerini tr'de planlayan biri icin başarılarını, derecelerini, projelerini vs paylasmak farkli bi is platformuna ulaşmasına araci olabiliyor.. ben is acısından baktim tabiki konuya sadece sosyal medyada "bakin biz bugun burada bunu yedik" tarzi paylaşımların yakılmasını talep ediyorum o ayri mesele
Bak bak şartmış gibi yünlendirme yapmak 😂 Milletin cok umrumda yaptıgımız iyi şeyler. Bir işi iyi yapıyorsam kendime , işime olan saygımdan dolayı. Millet görsün diye parmagımı oynatmam
Hayır tabii ki. Yıllardır onca şey oldu hayatımda. Birkaç fotograf dışında (toplu) hiç paylasim yapmayı gerek görmedim. Sevmiyorum sosyal medyada başarılarımı göstermeyi.
Sosyal medya kocaman bir pazarlama ağı aslında. Reklam yapmak için oldukça da uygun. Fakat yediğin yemeğim, içtiğin sıvının sürekli reklamını yapmak aşırı derece de görgüsüzlük geliyor bana