Geçen bilgisayarcı bir arkadaşım geldi eğlencesine dark ve deep web'e girdi girmez olaydı. Cinayet görüntüleri, insanlara kadınlara işkence görüntüleri vardı. Adam bir oda da bodrum katta birini bağlamış öldürüyordu. Evin içine kurbanlarını asmış dolabın içinde kafatasları var. Korkunç bir maske takmış yüzüne. İnsanlara yapılan deney görüntüleri var. Garip kostümlü kişilerin zorla birine organ yedirdiği görüntüler var. Arkadaşım dedi bazı katiller cesetlere işkence yaparken canlı yayın açıyormuş. İnsanları zorla hayvanlarla ilişkiye girmeye zorlayan ve bunu videoya çeken kişiler vardı. Bu görüntüleri gördükten sonra korkuya kapılıp 1 hafta boyunca depresyona girdim.
Bu manyak sosyapat insanlar nerde yaşıyor nerde işliyor bu cinayetleri? Videolarda gördüğüm yerler normal insanların yaşadığı yerlerdi ama belirsizdi. Bunlar aramızda mı? Dünyanın hangi bölgeleri bu bölgeler. Arkadaşım söyledi dark weeb'de kaçak silah satışları çeşit çeşit uy*şturucu madde satışları oluyormuş. Çeteler karteller kendilerine silah tedarik ediyormuş bitcoinle.
Interpol niye bunların peşine düşmüyor?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer