İnternet & Teknoloji Youtubedaki videoları nasıl türkçeye çevirebilirim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Bunun için bir uygulama var mı? İzlediğim video almanca altyazı yok hiçbir şey anlayamıyorum. Güncellemeler+1 yıl zTranslate uygulamasından yaptım teşekkürler hepinizeee Youtubedaki videoları nasıl türkçeye çevirebilirim? Cevapla Uygulama Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Raporsuzdeli07 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 61% +1 yıl Yani video yapmışlarsa oluyor yapmamışlarsa oradan dili bulup seçiyorsun yapay zekaya çevirmeye uğraşıyor çevirebildiği kadar 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yok işte türkçe yok Yorumla
tahaxtr Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl altyazı bas, otomatik çeviriden çevir. her ne kadar video sahibi çeviri koymada da YouTube algoritması sunuyor bu imkani 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Olmadı Yorumla tahaxtr +1 yıl tüh Yorumla
anyl7 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Chrome'da canlı atyazı diye bi özellik vardı. Her dili destekliyor muydu hatırlamıyorum ama 0 0 Yorumla
Aşkmıbelkibirgün Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Varr 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Hangi uygulama Yorumla Aşkmıbelkibirgün +1 yıl Unuttum şimdi Yorumla Soran +1 yıl Hatırlarsan söyle Yorumla Aşkmıbelkibirgün +1 yıl Tabi Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla Aşkmıbelkibirgün +1 yıl Ayrıca biraz knsabilr miyiz Yorumla Aşkmıbelkibirgün +1 yıl canım skkn Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla Aşkmıbelkibirgün +1 yıl Peki Nasıl istersen iyi geceler Yorumla Aşkmıbelkibirgün +1 yıl Küstüm senle Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Yani video yapmışlarsa oluyor yapmamışlarsa oradan dili bulup seçiyorsun yapay zekaya çevirmeye uğraşıyor çevirebildiği kadar
Yok işte türkçe yok
altyazı bas, otomatik çeviriden çevir. her ne kadar video sahibi çeviri koymada da YouTube algoritması sunuyor bu imkani
Olmadı
tüh
Chrome'da canlı atyazı diye bi özellik vardı. Her dili destekliyor muydu hatırlamıyorum ama
Varr
Hangi uygulama
Unuttum şimdi
Hatırlarsan söyle
Tabi
Teşekkürler
Ayrıca biraz knsabilr miyiz
canım skkn
Hayır
Peki Nasıl istersen iyi geceler
Küstüm senle
Ne izliyorsun