İnternet & Teknoloji Takipçi satın almak istiyorum. 2bin kişinin ücreti nedir? Kandırılmak istemiyorum? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Instagram'ın kendisine reklam vermek istiyorum. Fiyatı nedir? Bilen var mı? Güncellemeler+1 yıl Bilenler varsa yardımcı olabilir mi? Lütfen Takipçi satın almak istiyorum. 2bin kişinin ücreti nedir? Kandırılmak istemiyorum? Cevapla Instagram Soruları Nedir Soruları Fiyat Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ona gerek yok burası abaza kaynıyor instani paylas burada 1 günde hesabın takipçi dolar 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Yok öyle değil. Mesleğime yeni başladım. Ama biraz takipçiye ihtiyacım var. Güvenilir durmadığım için takipçiye ihtiyacım var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mesleğin nedir Yorumla Soran +1 yıl Danışmanlık veriyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Himm burada paylaş hesabını zaten sabaha hesabin dolar Yorumla Soran +1 yıl Buradan olur mu ki öyle? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet fazlası ile olur hemde Yorumla Soran +1 yıl Deneyeyim teşekkür ederim 🙏🏻 1000 kişiye 80 lira istiyorlar çünkü Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gerek yok dene burdan direkt Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Selam soru alt ta? ↗ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Soruma cevap verir misin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ona gerek yok burası abaza kaynıyor instani paylas burada 1 günde hesabın takipçi dolar
Yok öyle değil. Mesleğime yeni başladım. Ama biraz takipçiye ihtiyacım var. Güvenilir durmadığım için takipçiye ihtiyacım var
Mesleğin nedir
Danışmanlık veriyorum
Himm burada paylaş hesabını zaten sabaha hesabin dolar
Buradan olur mu ki öyle?
Evet fazlası ile olur hemde
Deneyeyim teşekkür ederim 🙏🏻 1000 kişiye 80 lira istiyorlar çünkü
Gerek yok dene burdan direkt
Selam soru alt ta? ↗
Soruma cevap verir misin