Sebebi ise çocukların kişisel bilgilerinin görüntülenmesi ve izinsiz veri toplanması..

Evet, kullanıyorum
Hayır, kullanmıyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sebebi ise çocukların kişisel bilgilerinin görüntülenmesi ve izinsiz veri toplanması..

Dünya devi bir platforma 93 bin dolar ceza vermiş. KVKK cezayı verirken bizim rezil haldeki liramızın değerini hesaba katmamış. Adamlar için çerez parası bile değil, muhtemelen CEO'sunun 93 bin doları yere düşse eğilim almaz bile. Ama bizim için ne para 2 milyon lira vay be.
Ek olarak ruh ve beden sağlığım için bu saçma uygulamayı kullanmıyorum.
Hayır, kullanmıyorum tabi ki. ama isteyen kullanır çok saçma bir site olduğu için en azından kimin mantıklı veya zeki olduğunu ayırt edebiliyor bu şekilde. ama zaten yakında çoğu yerde kapanabilir ama bir çok kişi bundan para alıyor yani belki de kapanmaz yani sonuç olarak ceza verilmesi toktoku etkilemez
Amaç her yerde kişisel verilerin toplanması aslında sosyal medya çok fazla cozuttu
Çoğumuz doğal hayatı unuttu ya da ne olduğunu bilmeyen milyonlarca insan oldu
Suretler diye bir film vardı iZleyin ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız
Cevap
35Cevap
Yasaklayarak bir problem cozulemez. Problem kullnicilara dogru sekilde anlatilirsa kullananlar zaten kendileri muhakeme yapar ve birakir. Boylece problem cozulur
Tiktok, twitter ve vk gibi cinsellik içerikli bütün sosyal medya hesaplarına düzenleme getirilmesi lazım. Ceza kesilmesi, uyarılması ve önlem alınması lazım. Gerekirse kapatılması lazım.
+1
@SALam_SuCuK_SoSis Bir de aşağılık only fans sitesi var tabi. Konple kapatılmalı.
geçen bi yazı okudum, çindeki tiktok yetkilisi, türkiyedeki düşük ve orta gelirli gençlerin tiktokta olmasından yakınıyor ve üzülüyor diye yazıyordu, biz tiktoku bu amaçla açmadık diye bişeyler yazıyordu, yani tiktoku herkes kullanıp istediği gibi tarzda video çeekmez, tiktokun imajına ters.
düşününce cidden öyle. Instagram bu şekilde ele ayağa düşmedi ama tiktokta nerde bi tırt densiz varsa orada
Az bile… Saçma sapan şeyler paylaşılıyor gerçekten… O uygulamayı sıksık kullanan insanların IQ seviyelerinden şüpheliyim KS bile oradan daha iyi…
Senin görüşlerin hoşuma gitmeye başladı. Sana bir ısındım nedense…
Tiktoktan ortam dinlemesi yapıldığını bir kaç ciddi makalelerde duymuştum. Demekki doğruymuş. Tiktok kullanmıyorum
hiç kullanmadım bence toğtan kapatılmalı Türkiye'de. yararı zerre olmayan bir saçmalık
Ülkemizde yasaklanacak diyorlar play store de bu uygulama ülkenizde kullanılmıyor yazısı çıkacak
Bizimkileri takip etmek için hesap açmıştım o kadar kullanmıyorum ama
Merakımdan birkaç kere baktım ama daha da kullanmadım, kalitesiz bir sosyal medyada
TikTok’un bu parayı kazanması saniyelerini alır, gerçekten baya caydırıcı bir ceza.
Amann aman evlerden ırak. Cidden birçok kişi evrim geçiriyor Tıktık kullandıktan sonra.
1 milyon 750 bin tlmi kesmiş kese kese adamlar dalga geçer gibi ceza vermiş çokta skmdeee awq xmmdmxmx
Versinler ya ellerini korkak alıştırmasınlar milletin Tiktok eğlencesine de mi karışıyorlar
Zeka seviyesi ile alakalı bir durum. Kimileri her ne kadar kazanç sağlamak için kullanıyor olsa bile ben hiç kullanmadım ve kullanmayıda düşünmüyorum.
Sadece video izleyip yorum yapıyorum
Bir video paylaşmıyorum. Nasıl kullanıldığını da bilmiyorum bilmek te istemiyorum.
Çok şükür kullanmıyorum..
Bir çok ülkede yasak ahmk bizimkiler sadece Kemal Sunal filmleri ni sansurlesin
Kullanmıyorum ama cezası az bilee
Yeni sürüm aptal uygulaması tiktoik
Kullanmıyorum telefonuma bir kez bile indirmedim
Kullanmıyorum.
Kullanmıyorum ve çok saçma buluyorum, kullananın da iki gram aklı yoktur
Kullanmıyorum hiç sevmediğim bir platform
Kullanmıyorum saçma sapan bi uygulama
Süresiz yasaklanmalı
Ben kullanmıyorum cezayı da haketmiştir belki
Hic yuklemedim bile 😀😂😂😀