İnternet & Teknoloji Yurt dışı iPhone Hk? wenomm Takip Et Xper 6 Yaş: 41 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Merhaba iPhone almaya karar verdim sizce yurt dışı mı mantıklı li yoksa garantili mi Yurt dışı iPhone Hk? Cevapla iPhone Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,4b cevap paylaştı. Bence yurt dışı mantıklı 0 1 Yorumla wenomm +1 yıl Nasıl mantıklı mesela
babilgüzeli Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 92% +1 yıl İPhone alabilecek bütçenin olması paranın çok olduğunu gösterir. Burdan al ki garanti olsun 0 11 Yorumla wenomm +1 yıl Biraz birikimim var burdan daha mantık li yani Yorumla babilgüzeli +1 yıl Elbette Yorumla wenomm +1 yıl İlk defa iPhone kullanacam 14 plus nasıl Yorumla babilgüzeli +1 yıl Ben de hiç iPhone kullanmadım ama eminim çok seveceksindir Yorumla wenomm +1 yıl Ya herkes öyle söylüyor kullanan arkadaşlar android birdaha kullanmasın dediler Yorumla babilgüzeli +1 yıl Doğru demişler. Iphone dan androide gecen çok az kişi var Yorumla wenomm +1 yıl Android'den iPhone geçen çok ama gerçekten Yorumla babilgüzeli +1 yıl Tabi canım. Çok param olsa ben de geçerim Yorumla wenomm +1 yıl İnşallah olur sizinde maaştan biraz koyuyoruz Yorumla babilgüzeli +1 yıl İnşallah. Teşekkür ederim, size de şimdiden hayırlı olsun😇 Yorumla wenomm +1 yıl teşekkür ederim çok sağolun Yorumla
Emmarossi Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Telefonumu hic garantiye yollamadim ufak tefek sorunlarini telefoncular hallediyor beklemek istemiyorum garantiye yollayip garanti o kadar onemli degil 0 21 Yorumla wenomm +1 yıl Siz yurt dışımi aldınız Yorumla Emmarossi +1 yıl Aldigim telefonlar yurt ici garantili ama hic yollamadim Yorumla wenomm +1 yıl Burdan almak daha mantik li degilmi Yorumla Emmarossi +1 yıl Yani pek bir fiyat farki olmuyor aralarinda kaydini yine yaptiriyorsun Yorumla wenomm +1 yıl Evet kayıtla birlikte 26 bine geliyor ama garantili 34 bin Yorumla Emmarossi +1 yıl Sen burdan al bu telefonu garanti olsun bence Yorumla wenomm +1 yıl Cevremdekiler yurt dışından al diyor ama burdan almayı dusunuyorum yani bide tel kargoyla gelecek yolda bişey olsa sıkıntı Yorumla Emmarossi +1 yıl Kargoda zarar gordugunu dusunmek bile istemiyorum tekrar yolla vs zor is Yorumla wenomm +1 yıl Aynen zor iş bence'de gıdım beyenip almak elin değmesi lazım Yorumla Emmarossi +1 yıl Ayni fikirdeyim o kadar para vereceksin buna degsin Yorumla wenomm +1 yıl Kesinlikle deymesi lazım bence'de Yorumla Emmarossi +1 yıl Evet🙂 Yorumla wenomm +1 yıl Siz ne kullaniyorsunuz Yorumla Emmarossi +1 yıl A52 Kullaniyorum Yorumla wenomm +1 yıl Anladim Samsung yedek parçası çok pahalı Yorumla Emmarossi +1 yıl Ama dayaniklida Yorumla wenomm +1 yıl İyi gerçekten okadar Yorumla Emmarossi +1 yıl 😀düşsede banamisin demiyor Yorumla wenomm +1 yıl Eminmisiniz ekran giderse çok pahalı yaptirmak Yorumla Emmarossi +1 yıl Kırılmaz ekran olduğu için şu an bir sıkıntı yok Yorumla wenomm +1 yıl Güzel iyi kullanırsan bence'de Yorumla
ŞeytanınYolundayım Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Paran çoksa Türkiyeden al 1 1 Yorumla wenomm +1 yıl normal şuanda biriz birkim 14 plus almayı düşünüyorum nasıl Yorumla
rekreasyonistt Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 342 cevap paylaştı. Alma gereksiz değmez 0 1 Yorumla wenomm +1 yıl Gerçekten değmez değil mi şaşırdım ne yapacağımı Yorumla
YalvarBarışalımk Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Yurt ici 0 1 Yorumla wenomm +1 yıl Yurtiçi almak daha mantik li Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Ucuz 0 1 Yorumla wenomm +1 yıl 14 plus almayı düşünüyorum yurtdışında 19500 bide pasaport kayıt olacak Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bence yurt dışı mantıklı
Nasıl mantıklı mesela
İPhone alabilecek bütçenin olması paranın çok olduğunu gösterir. Burdan al ki garanti olsun
Biraz birikimim var burdan daha mantık li yani
Elbette
İlk defa iPhone kullanacam 14 plus nasıl
Ben de hiç iPhone kullanmadım ama eminim çok seveceksindir
Ya herkes öyle söylüyor kullanan arkadaşlar android birdaha kullanmasın dediler
Doğru demişler. Iphone dan androide gecen çok az kişi var
Android'den iPhone geçen çok ama gerçekten
Tabi canım. Çok param olsa ben de geçerim
İnşallah olur sizinde maaştan biraz koyuyoruz
İnşallah. Teşekkür ederim, size de şimdiden hayırlı olsun😇
teşekkür ederim çok sağolun
Telefonumu hic garantiye yollamadim ufak tefek sorunlarini telefoncular hallediyor beklemek istemiyorum garantiye yollayip garanti o kadar onemli degil
Siz yurt dışımi aldınız
Aldigim telefonlar yurt ici garantili ama hic yollamadim
Burdan almak daha mantik li degilmi
Yani pek bir fiyat farki olmuyor aralarinda kaydini yine yaptiriyorsun
Evet kayıtla birlikte 26 bine geliyor ama garantili 34 bin
Sen burdan al bu telefonu garanti olsun bence
Cevremdekiler yurt dışından al diyor ama burdan almayı dusunuyorum yani bide tel kargoyla gelecek yolda bişey olsa sıkıntı
Kargoda zarar gordugunu dusunmek bile istemiyorum tekrar yolla vs zor is
Aynen zor iş bence'de gıdım beyenip almak elin değmesi lazım
Ayni fikirdeyim o kadar para vereceksin buna degsin
Kesinlikle deymesi lazım bence'de
Evet🙂
Siz ne kullaniyorsunuz
A52 Kullaniyorum
Anladim Samsung yedek parçası çok pahalı
Ama dayaniklida
İyi gerçekten okadar
😀düşsede banamisin demiyor
Eminmisiniz ekran giderse çok pahalı yaptirmak