Çok da memnun olduğum bir uygulamaydı. Müşteri açısından asla dolandırılma şansının olmadığı bir uygulama destek ekibi hemen cevap veriyor vs ama telefonumu temizlemek için bir kaç işlem yaptım ama tekrar uygulamaya giriş yapamadım. Şifremi de değiştirdim olmadı. E postam hatalıymış. İşin kötüsü 5 siparişim kargoya verilmiş ve ben giremezsen beni dolandırıcı sanacaklar çünkü onay vermediğim sürece para satıcıya ulaşamayacak. Kıyafetleri geri göndersem 300 TL +300 600 TL ye mal oluyor. Bunu daha önce yaşayıp çözebilen var mı? Şikayet var a yazdım. Destek ve gardrops maillerine de attım sonuç alır mıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Sorunum çözüldü. Gardrops süpersin
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bi satıcı bana bilerek aldığımdan farklı ürün gönderdi ordan. 500 TL lik ürün aldım 10 TL lik ni şey gönderdi. Ve gardrops iadeye izin vermedi satıcı yalan söyleyip hayr ben öyle yapmadım dediği için. Orası böyle bi uygulama ne güvenlisi mk. 500 TL boşuna gitti satıcı aldığı alkolleri mesaj attı enayı yazarak bana. Yine de iade kabul etmedi şe2refziler
Seçeneklerde parantez içinde iade satıcıya aittir yazanı seçmemiştim o yüzden bir de bolca ekran resmi alıp attım onun da etkisi oldu. Zaman da çok önemli belirli bir saat diliminden sonra iade talebiniz kabul olmuyor. Ama şunu söyleyeyim zararda olan karşı taraf çünkü haram yiyen o. Ben de bu konuda çok korkuyorum gönderenler inşallah telefon numarası falan yazar da o şekilde ulaşır destek ekibine yazmaları gerekenleri söylerim.
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!