Gece gece başıma dert açtım kendimden nefret ediyorum keşke gebersem.
Neyse konuya gireyim. Benim ders çalıştığım bir uygulama var. Ondan ders çalışıyordum. Uygulamayı silmiştim. Geri indirdim. Smsle giriş yapacaktım. Kod gelecekti onu girecektim. Neyse işte. Numarayı girdim. Fakat yanlış girdim bir hanesini. E doğal olarak başka bir numaraya kod gitti. Yani gitmiş midir bilmiyorum ama. Gitti büyük ihtimal. Napmam lazım. LÜTFEN YARDIM EDİN YA YANLIŞLIKLA KOD GÖNDERDİĞİM ADAM KÖTÜ BİRİ ÇIKARSA YANLIŞ ANLARSA AİLEME HABER GİDERSE YA DA HACKER FALAN ÇIKARSA. OF AKLIMA BİNBİR TÜRLÜ ŞEY GELDİ NOLUR YARDIM.
Neyse konuya gireyim. Benim ders çalıştığım bir uygulama var. Ondan ders çalışıyordum. Uygulamayı silmiştim. Geri indirdim. Smsle giriş yapacaktım. Kod gelecekti onu girecektim. Neyse işte. Numarayı girdim. Fakat yanlış girdim bir hanesini. E doğal olarak başka bir numaraya kod gitti. Yani gitmiş midir bilmiyorum ama. Gitti büyük ihtimal. Napmam lazım. LÜTFEN YARDIM EDİN YA YANLIŞLIKLA KOD GÖNDERDİĞİM ADAM KÖTÜ BİRİ ÇIKARSA YANLIŞ ANLARSA AİLEME HABER GİDERSE YA DA HACKER FALAN ÇIKARSA. OF AKLIMA BİNBİR TÜRLÜ ŞEY GELDİ NOLUR YARDIM.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kodu anlamayacaktır muhtemelen. Uygulamayı sıfırlayıp yeniden giriş yapın.
Şu an resmen beynim başka dünyalarda ya. Elim ayağım titriyor başıma bir iş gelecek diye. Uygulamayı nasıl sıfırlayacağım?
Kaldırıp yeniden kursanız da olur, çok fark etmez.
İyi de sms çoktan gitti ne değişir ki
SMS sizin numaranızdan gitmiyor, numaranız da gitmiyor. Dert etmenizi gerektirecek bir şey yok.
Yani. Bi şey olmaz diyorsunuz.
Biraz olsun içim rahatladı yine de. Teşekkür ederim gerçekten.
Rica ederim. Endişelenmenizi gerektirecek bir şey yok.
Hayır hayır öyle şeyler söylemeyin. Uygulamanın ismi neydi söyler misiniz?
İluno
Ders çalışmak için kullanıyorum.
Anladım. Şimdi bir numarayı değiştirince illaki birisine sms gidecek diye bir şey yok. Gitti diyelim en fazla ne olabilir ki kodu falan girmesi gerekir neyse işte bunlar karmaşık şeyler. Uygulamada kişisel bilgileriniz yoksa size kimse zarar veremez ailenizin de haberi olmaz. Bir de hacker çıkma ihtimali daha düşük. Yani bir sürü düşük hatta baya düşük olasılık var.
Tek seferlik kod muydu?
Yani şimdi kod gitti diyelim. O da uygulamayı indirip kodu girdi. Hesabıma girer mi?
Evet tek seferlik.
Hesabıma girebilirse hesabı kapatırım sorun olmaz.
Yani umarım olmaz.
Hayır giremez çünkü kod sizin telefonunuza yani o an açtığınız oturuma bağlı. Bir de tek seferlik yani imkansız neredeyse. Siz rahat olun bir şey olmaz.
Hesabınıza kimse girmicek emin olun. Güvenebilirsiniz bana.🙂
Gerçekten çok teşekkür ederim. İçim rahat. Ben yine de işi garantiye almak için hesabı dondurdum. Bu gece rahat uyurum sanırım :D
Rica ederim bir işe yarayabildiysem😊rahat uyuyun düşünmeyin orayı. İyi geceler dilerim size.
Gerçekten yardımcı oldunuz. Size de iyi gecelerr.
Teşekkür ederimm.
Kotu seyler mi vardi uygulamada
Hayir ders calismak icin bir uygulama.
Dert etme o zamn benim yardimima ihtiyacin yok
Gerçekten bi şey olmaz değil mi ya çok korkuyorum.
Hayir eger kisisel biseyler varsa takip edebilirsin
Offf derdini seçim bir şey olmaz
Ya ama olabilir çok relax davranmamak lazım adam yanlış anlarsa kötü şeyler yapabilir
Yav napacak
İnternette 500 küsür insan var hackeri var iyi huylusu var. Ben ne bileyim kötü birine mi kod gitti iyi birine mi?
Sen paronayakmisin psikolojik sorunların var sanirim
Ya kötü birine gitti diyelim. O da telefon numaramı buldu. Telefonuma erişti. Ailem öğrendi. Beni direkt okuldan aldılar. ABİ BUNLAR ÇOK OLASI ŞEYLER CİLDİRİCAM
bir şey olmayacak güven bana 👍
Neyse bu gece en azından içim rahatladı biraz. Sağol.
Söz bir şey olmayacak 👍