daha yeni sıfır aldım şarjı çok iyi gidiyor ama sanki mesela sarjı 72 de 71 e 5 dakika da düşüyor 71 den 70e 3 dakika da yaptığım işlem aynı ama. Normal mi olmaması gereken bir durum mu?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Normal. Sen aynı işlemi yapıyorsun ama arka planda telefon bir çok işlem yapıyor.
Radyo sinyalleri ( wifi - hücresel ) işlemci yükü devamlı değişiyor.
Bazen öyle hatta bazen böyle yorum yazarken su gibi akıyor 2-3 tane birden düşüyor yorumu yazarken düşüyor 😂
ama yeni bendeki daha
Bilmem ben de öyle oluyor hattatlarla ettim burada uzun şeyler yazarken düşüyordu teker teker 😂
orijinal pil mi bari
Tabikide orjşnal evde 2 tane iPhone kullandım
Biri 2016 da se 2016 aldım halen orjşnal bataryası İle babam kullanıyor
2. Si 2021 de se2020 aldım
2 yil oldu alalı oda orjşnal
Ama
2016 daki telefonun bataryası daha iyi 2020 Den 😂
ne varsa eskilerde var. Valla hocam bende 13 aldım da maddi durumumu da çok zorlamıyor Allah'a şükür ama içim içimi yiyor bazen bir telefona niye o parayı verdim diye..
Ben kredi çekerek aldım 2020 yi 😂 iPhone 13 mini almayı düşünüyorum yA kredi çekerim yA da Mayıs aylarında ben para iyi kazanıyorum Peşin paraya alırım inşallah
Aslında hacı telefonlar pahalı depil dolara bağlı ondan
Dolar 19₺ değilde 3₺ olsaydı iPhone en iyisi 13 bin olurdu en az
valla kral bende üniversite kyk kredisi ile aldım :D
doğru diyorsun dolar çok uçtu her şeye zam geliyor sence daha da artar mı fiyatlar iphonenin
Kredi çekip bankaya yatır faizsizini biriktir krediyi öde 😂
Artar tabi dolar 30 a doğru gidecek diyorlar
aynen bu mantık ndskfjsd
valla hacım benim kuzende 7plus vardı te o zaman 5k ya almıştı dalga geçmiştim o fiyata telefon mu alınır diye ben onun üstüne 3 telefon değiştirdim o daha yeni 11 aldı. 7plus da sapasağlamdı da kardeşinin telefonu yoktu ona verdi.
seçim yakın olduğu için doların artacağını pek sanmıyorum
Erdoğan kazanınca gör sen
kazanamaz bence
Kazanacak kime sorsan Tayyip dşyor herkes memnun hayatından çevirdi Suriye afkan vatandaşlık verdi onlar da Akp oy kullanacak vatandaşlık alanlar da
valla bende anlamıyorum bana mesela ekonomi kötüyse bir telefona nasıl 27 bin veriyorsun diyorlar onun yerine bu telefon neden 27 bin demeleri gerekken.
Aynen ama işte akıl nerdeee
Ben elektirkli motor 35 binek 40 bin olmuş şu an
Ben 1990 model arabaya 5 bine almıştım şu an 90 bin TL normal mi bu olay? Araba eskiyor daha ucuz olacağına artıyor normal mi? Mal insan cok fazla cok afkan arkqdws vatnwdwslok anlamadı ABD bunlara özel uçak İle ABD götğrdü 6 ay maas vermiş sonra ne ederseniz edin demiş 1.5 yilda 3 araba adlılar 2019 mpdel Toyota arabaları 3 tane almışlar 19! Bin dolara almışlar o araba tr de olsa 1 milyon TL
Onlar Buda hayal bile kuramazsın o arbaaya ama ABD de 3 tane almışlar simdi ev alacaklar
haklısın ne olacak böyle biilmiyorum gelecek kaygımda var hep bu şartlarda işim olsa bile asla bir ev almayacağımı düşünüyorum. bizde 77ye araba aldık 1 sene önce. herkes o fiyata araba mı alınır tam fiyatlar düşceği zamanda aldınız dedi. şu an 250k hem bniyoruz hem fiyatı artıyor veya iphone hem kullanıyoruz hem fiyatı artıyor.
Ben 2016 da 18 yaşında idim 2 tane arabam vardı hatta ehliyet yoktu ama arabam vardı 😂
2018 de ehliyet de aldım arabalarında vardı kendime ait 2 tane arabam vardı
Sonra hastaneye görecektim temzilik idi olsa 6-7 ay içinde ev alacaktım ben girmedim akraba dün girip başlamış ben yedekte kaldım
Eğer memur yürü bir mesleğim olsa 10 bin TL maaşım olsa ben 6 ay içinde ev alırım
Gerçek diyorum
18 yaşında 2 araba aldım işe girdim 4, ayda araba aldım
Şimdide diyorum işe girer isem 6-7 ayda ev alırım alacsm ev hazır satılık ev var ama isim yok isim olsa ailemden habersiz alacsm o evi taslar edip sürpriz yaparım ツ. Ama işsizim
reisim valla bu ülkede bu yaşta iyi birikim yapmışsın hangi işte çalışmayı düşünüyorsun
Hacı 2016 da girişim yapmadan aldım arabalara ツ 😂
Gırıncı idim
2016 da asgari ücret 1.300₺ di
Ama benim usta 7,500₺ maas alırdı 6 bin maaş alırdı
Bana asgarş ücret verirlerdi
Birikim yapmadan aldım arabaları 2 arabaya da
Şu an birikim 20 bin TL
İsim yok isisizm
Ben devlet işi olsun yeter çöpçü bile olsam yine devlet işi oldun diyorum
şu an da 20bin tl para değil artık maalesef. Valla al benden de o kadar memur olmak istiyorum maaşları iyi izin iyi çalışma saatleri iyi. mis gibi iş valla inşallah nasip olur
Ben seyyar satıcıyım
Gğnde 1.500/2 bin ciro oluyor 200₺ malzeme ile 1.000₺ kazanıyorum
1₺ al 10₺ sat
90 kursa aldıgoma 7₺ satıtorum
75 kurusa aldığıma 15-20₺ satıyorum kaar oranı iyi seyyar satıcıyım memur olsam da ek is yapacam bu işi
valla reis iyiymiş bende öğrenciyim az da olsa ek gelir istiyorum ne önerirsin tecrübeli gibisin fikirlerini merak ettim
Ek gelir araba aksesuarları sat internetten yA da mutfak aletleri milletin alacağı ürünleri sat
reis yeni gördüm de kaça alcan kaça satacan ya nerden bulcan ucuza
Hacı orası sana kalmış 9₺ aldıydım zamanında disko topu var USB giriş 20-25 e satıyordum eskiden simdi 50₺ tanesi sana kalmıs satacam ürünlerle ilgili mesela Kirmizi tr plakalı var
15) aldım 40₺ satıyorum ama soran yok 😂
reis amazon’dan mı alıyorsun her şey pahalı kaça alacan da kar edecen helal olsun
Araba araba aksesuarı ben ek olarak olursa olur olmazsa olmaz
Ben oyuncak sektöründe pazarlamacıyım
2₺ alıp 10₺
3₺ alıp 20₺ satıyorum
15₺ alıp 30 a satıyorm
Günlük 1.500-2.000₺ ciro oluyor günlük
çok iyi kral yüzde 50 den fazla kâr dolapta mı satıyorsun
Aksesuarları Facebook oyuncakları ise seyyar
iyi kral allah işini rast getirsin
Sağol hacı
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!