Erkekler, Egosunu şişirdiğiniz kadınların sıkıntısını çekiyoruz, ne olacak böyle?

Çirkini güzeli, egolusu, egosuzu, sanalda herkes kaplan, bir arkadaş titokta o... bu yazdı gözümün önünde, 50 yaşındaki kadına, canlı yayın açıp istediği ile istediği şekilde konuşuyor bende vakit geçsin diye katıldım aynı odaya, ama beni de çok yazıyorum yorumlara gülüyorum diye engelledi, buraya bakıyorsun kız bacağım kadar uzun erkekler ona aşk kısa erkekler küçümsemek için imalat hatası, oturda babanı küçümse diyesim geliyor bazen, bir tane erkekmi yaratmış, 3-5 tanesi iyi insansa gerisi vasat, bide sanki mahalle muhtarları gibiler, bizde sıradan, bi erkeğin gönlünü hoş etseler ikincisini kırıyorlar, ben aslında pek insan kıran hakaret eden biri değilim ama bazen bana da küfür ve hakaret ediyorlar, ya da iter gibi davranıyorlar, bende saydırasım geliyor, hem erkeklerinde zamanını ve emeğini çalıyorlar, erkek oraya belki tavlarım ümidiyle çıkıyor ya da evlenirim, uğraşıyor falan bakıyorum sonra onunda eli boş, tiktok canlı yayın açanların çoğu para peşinde ve insanları sömürmek iyisi varsa onun hakkını yemeyelim tabi ama nadir, bu tiktok çoğu insanı mahvetmeyecek mi ve bazı insanlar?

Erkekler, Egosunu şişirdiğiniz kadınların sıkıntısını çekiyoruz, ne olacak böyle?