İnternet & Teknoloji Hızlı resimle attığımız fotoğraflara noluyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bu resimler kaybolmuyor bir yerde depolanır demi? Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar süreli olduğunu bende biliyorum zaten de illaki bunları bir yerde depoluyorlardir. Site sahibi benim fotolara bakıyordur şimdi... Hızlı resimle attığımız fotoğraflara noluyor? Cevapla Resim Soruları Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Kayboluyor bir süre sonra 0 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 824 cevap paylaştı. Gidiyor bir süre sonra nolcak onlara bişey olmaz merak etme 1 16 Yorumla eternity-a +1 yıl Ne attın da öyle Yorumla Soran +1 yıl Biraz özel resimler Yorumla eternity-a +1 yıl Kaç bin tane fotoğraf gidiyordur ordsn silinir emin ol. Hangi birisine baksın site yoneticisi ha ben kayayim dikkatini çekerim diyorsan o ayrı 😂 Yorumla Soran +1 yıl Doğru dedin bende güzelim ama bir sürü fotoğraf vardır benimkiler dikkat çekmez. Daha çılgın fotoğraflar vardır kesin. Yorumla eternity-a +1 yıl Yani illaki daha çılgın fotoğraf atar vardır dikkat çektim diyosan ayrı tabi. Güzelsindir ona bişey demiyorum da Yorumla eternity-a +1 yıl Site yöneticisi diyomus adın ne bilmiyorum geldi fotoğrafları dur bakıp iç geçireyim 😂 Yorumla Soran +1 yıl Hakkım helal değil o zaman ona 😅🤪 Yorumla eternity-a +1 yıl Sende atmışsın ama 😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Ben ona atmadım başka birine attim 🤭 Yorumla eternity-a +1 yıl Onun üstünden ama :) şaka bir yana bişey olmaz atmaya devam et Yorumla Soran +1 yıl Yok artık atmayacağım. Çok g. tü kalktı atınca. Yorumla eternity-a +1 yıl Niye 😂 Yorumla Soran +1 yıl Güvendik değer biçtik attık öyle yapınca kalktı bir yerleri. Şu an ben ne yapsam bu kız beni bırakmaz moduna girdi. Ayrılacağım ama hiç uğraşamam. Yorumla eternity-a +1 yıl Yani sen özel anını atınca onda daha özel olmalısın kalkik olmamalı bir tarafı hiç bir kadni avucuna alamazsın Yorumla Soran +1 yıl Aynen öyle ama bu da böyle bir elemanmış yapacak bir şey yok. Tecrübe edinmiş olduk 🤣 Yorumla eternity-a +1 yıl Tecrübe yediğin kazıkların toplamıdır :) Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Siliniyor bi süre sonra o kadar fotoyu depolayıp saklamaları zor büyük bütçe gerek olur diye düşünüyorum 1 9 Yorumla Soran +1 yıl Umarım öyledir 🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nedenn gdfg Yorumla Soran +1 yıl Bir kişiye özel atmıştım herkesin görmesini istemem : )) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Merak ettim gdfg Yorumla Soran +1 yıl Nude ya bir şey değil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bakıyımm fsdkj Yorumla Soran +1 yıl 🤣🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Millete var da bize yok mu fksdj Yorumla Soran +1 yıl Yok bende artık attığıma pişman oldum ilk ve sondu yani. Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Birisi nudelerinin nerde olduğunu merak ediyor anlaşılan 😂 1 11 Yorumla Soran +1 yıl 🤭🤭🤭 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olum herkes görüyor madem ben neden göremiyorum Yorumla Soran +1 yıl Birine atmistimm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benim başım kel mi kanka Yorumla Soran +1 yıl Off komiksin 🤭🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gülme nude at Yorumla Soran +1 yıl Hadi başka kapıya canım : ) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır yani neyim eksik ben onu anlamıyorum kanka Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bende sana atcam lan dözx Yorumla Soran +1 yıl Yok canım sağ ol. Ben artık atmıyorum istememde 😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bunca gün nerdeydin bee şimdi mi aklına geldi atmamak zalımım kızı 😂 Yorumla
rmznonur Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,8b cevap paylaştı. Siliniyordur bir süre sonra, çünkü depolama maliyetli iş 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Neler attigini merak ettim simdi 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Çok özel şeyler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Of off kimbilir neler 😏 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 600 cevap paylaştı. Süreli atarsan kaybolur 0 0 Yorumla
meraklihakanenyeni Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl evet kayboluyor attin mi bic 0 0 Yorumla
Mematibaşşşş Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Bende çok merak ediyom 0 1 Yorumla outbrave93 +1 yıl Fotoğraf yüklerken ne kadar süre içinde kaybolmasını istedigini seçiyorsun, sonrasında fotoğraf bağlı bulunduğu serverdan siliniyor. Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sureli kaliyo diye biliyorum 0 0 Yorumla
frk18 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kaybolur süresi var 0 1 Yorumla frk18 +1 yıl Özel haklar girer kişisel bilgiler Yorumla
u Alfoo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 560 cevap paylaştı. Kayboluyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Kayboluyor bir süre sonra
Gidiyor bir süre sonra nolcak onlara bişey olmaz merak etme
Ne attın da öyle
Biraz özel resimler
Kaç bin tane fotoğraf gidiyordur ordsn silinir emin ol. Hangi birisine baksın site yoneticisi ha ben kayayim dikkatini çekerim diyorsan o ayrı 😂
Doğru dedin bende güzelim ama bir sürü fotoğraf vardır benimkiler dikkat çekmez. Daha çılgın fotoğraflar vardır kesin.
Yani illaki daha çılgın fotoğraf atar vardır dikkat çektim diyosan ayrı tabi. Güzelsindir ona bişey demiyorum da
Site yöneticisi diyomus adın ne bilmiyorum geldi fotoğrafları dur bakıp iç geçireyim 😂
Hakkım helal değil o zaman ona 😅🤪
Sende atmışsın ama 😂😂😂
Ben ona atmadım başka birine attim 🤭
Onun üstünden ama :) şaka bir yana bişey olmaz atmaya devam et
Yok artık atmayacağım. Çok g. tü kalktı atınca.
Niye 😂
Güvendik değer biçtik attık öyle yapınca kalktı bir yerleri. Şu an ben ne yapsam bu kız beni bırakmaz moduna girdi. Ayrılacağım ama hiç uğraşamam.
Yani sen özel anını atınca onda daha özel olmalısın kalkik olmamalı bir tarafı hiç bir kadni avucuna alamazsın
Aynen öyle ama bu da böyle bir elemanmış yapacak bir şey yok. Tecrübe edinmiş olduk 🤣
Tecrübe yediğin kazıkların toplamıdır :)
Siliniyor bi süre sonra o kadar fotoyu depolayıp saklamaları zor büyük bütçe gerek olur diye düşünüyorum
Umarım öyledir 🤣
Nedenn gdfg
Bir kişiye özel atmıştım herkesin görmesini istemem : ))
Merak ettim gdfg
Nude ya bir şey değil
Bakıyımm fsdkj
🤣🤣
Millete var da bize yok mu fksdj
Yok bende artık attığıma pişman oldum ilk ve sondu yani.
Birisi nudelerinin nerde olduğunu merak ediyor anlaşılan 😂
🤭🤭🤭
Olum herkes görüyor madem ben neden göremiyorum
Birine atmistimm
Benim başım kel mi kanka
Off komiksin 🤭🤣
Gülme nude at
Hadi başka kapıya canım : )
Hayır yani neyim eksik ben onu anlamıyorum kanka
Bende sana atcam lan dözx
Yok canım sağ ol. Ben artık atmıyorum istememde 😊
Bunca gün nerdeydin bee şimdi mi aklına geldi atmamak zalımım kızı 😂
Siliniyordur bir süre sonra, çünkü depolama maliyetli iş
Neler attigini merak ettim simdi
Çok özel şeyler
Of off kimbilir neler 😏
Ne attin da korkuyon oyke
Süreli atarsan kaybolur
evet kayboluyor attin mi bic
Bende çok merak ediyom
Fotoğraf yüklerken ne kadar süre içinde kaybolmasını istedigini seçiyorsun, sonrasında fotoğraf bağlı bulunduğu serverdan siliniyor.
Sureli kaliyo diye biliyorum
Evet knk depolanıyor söylediklerine göre 27 yıl
Hesap açarsan kontrol sende oluyor
Depolanır tabiki
Kaybolur
Kaybolur süresi var
Özel haklar girer kişisel bilgiler
Kayboluyor
Ne attin