YouTube link attım düzelmesi için bir uygulamaya açıp ona etkinleştirmek gerekiyor kısıtlı mod kalkıyor YouTube de videoda anlattım linkten izleyebilirsiniz
Ben sorununa çözdüm artık bu yazı gelmeyecek YouTube nasıl çözüleceğine dair video yükledim ama 😂 Kısıtlı mod varken bu video gözükmüyor Mobil veri de kısıtlı mod gözükmüyor ve video gözükmüş oluyor
Nasıl yapılacağına dair video attım 2-3 kişi daha oluyorsa bu sorun. Soruyu güncelleyin video linki atarın ama mobil veriden izlersin Hatta atayım linki
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Evet bazen bende de oluyor
YouTube link attım düzelmesi için bir uygulamaya açıp ona etkinleştirmek gerekiyor kısıtlı mod kalkıyor YouTube de videoda anlattım linkten izleyebilirsiniz
Ya bende de sürekli oluyor anlamış değilim
Ben sorununa çözdüm artık bu yazı gelmeyecek
YouTube nasıl çözüleceğine dair video yükledim ama
😂
Kısıtlı mod varken bu video gözükmüyor
Mobil veri de kısıtlı mod gözükmüyor ve video gözükmüş oluyor
Nasıl yapılacağına dair video attım 2-3 kişi daha oluyorsa bu sorun. Soruyu güncelleyin video linki atarın ama mobil veriden izlersin
Hatta atayım linki
Hayır hiç denk gelmedim
Bende cikardı 1 aydr ama sorunu çözdüm bu sorunu nasıl çözüleceğine dair video attım
İşin garibi o da Mısırlı modda youtunedeki video gözükmüyor 😂 kasıtlı mod olmadan bakınca gözüküyor
Vallahi İlk defa duydum ilginç
Resim de attım bak yorum yapmış yorumlar okunmuyor kısıtlı mod yüzümden resim 🥴 yazı geliyor