İnternet & Teknoloji 25.445 TL'ye bilgisayar topladım. Bu parçalar iyi mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar parçalar bunlar toplam 25.445 tl ilk defa pc diziyorum iyimi sizce 25.445 TL'ye bilgisayar topladım. Bu parçalar iyi mi? Cevapla Bilgisayar Soruları Dizi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
1Delikanlı Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Çok iyi hem de uyumlu. Hayırlı olsun. Çoğu yeni oyunu 2k 60fps rahat çalıştırırsın. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl bütçem 20 bin diye anlasmıstık babamla 25 bin tl tuttu ama 1-2 ay bekliyip alıcam insallah Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl 3060 rog var bende de, fiyatları baya düşmüş. Sistem iyi ama her türlü işini görür 0 8 Yorumla Soran +1 yıl evet iyide ssd almadım ben hard disk var 2tblik yetermi yoksa ssd de alıyımmı Yorumla Oluştur +1 yıl Ssd olmadan cihazının performansını alamazsın, minimum 1 tb ssd şart Yorumla Soran +1 yıl 1 tb fazla olmazmı Yorumla Oluştur +1 yıl Güncel oyunlar 300 gb'dan başlıyor zaten, 2 oyun yükleyince diğerini silmek zorunda kalıyorsun Yorumla Soran +1 yıl tek ssd alsam olur mu peki Yorumla Oluştur +1 yıl Hafızası yüksekse evet Yorumla Soran +1 yıl bakdımda fiyatlarıda yüksek toplam 4 bin ssd tutar öyle yapsam sence ssd ve hard diskin depolama alanını ne kadarlık alıyım pubg, fornite, forzo horizon5, call of cuty, cs, gta 5 oynarım bunlara ne kadar yeter Yorumla Oluştur +1 yıl Saydıklarını 1 tb'ya bir ihtimal sığdırırsın Yorumla
EkremKaya Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Leş kanka :=))) işlemci patates 0 1 Yorumla Soran +1 yıl işlemciyi degistiricem işlemci hariç iyimi intel i5 alıcam Yorumla
Deliyimbendeliyim Takip Et Master Yaş: 33 , eic 37% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 687 cevap paylaştı. Çok para 0 1 Yorumla Soran +1 yıl her şey pahalandı biraz fazla tuttu haklısın normalde iphone 12 mini alıcaktım telefon lazım degil onun yerine pc alıyım daha iyi ömürlük kullanırım Yorumla
SoliFaaaa Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Pahalı toplu al 0 7 Yorumla Soran +1 yıl he ya pahlı tuttu bütçe 20 bindi bi bakdım 25 bin tuttu toplu nerden alıyım Yorumla SoliFaaaa +1 yıl Incehesap. comdan bak Yorumla Soran +1 yıl reis oraya bakdımda orası daha pahalı Yorumla SoliFaaaa +1 yıl Lan neresi pahalı 3060 rtxli 18 bine var aynı sistem Yorumla Soran +1 yıl o 18 bin tl olan 3060 2 fanlı 8gb ekran kartı benimki 3 fanlı 12gb Yorumla SoliFaaaa +1 yıl Arada 7 bin oynuyor değiştirirsin Yorumla Soran +1 yıl aynı paraya denk geliyor hem amozon daha güvenli Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Çok iyi hem de uyumlu. Hayırlı olsun. Çoğu yeni oyunu 2k 60fps rahat çalıştırırsın.
bütçem 20 bin diye anlasmıstık babamla 25 bin tl tuttu ama 1-2 ay bekliyip alıcam insallah
3060 rog var bende de, fiyatları baya düşmüş. Sistem iyi ama her türlü işini görür
evet iyide ssd almadım ben hard disk var 2tblik yetermi yoksa ssd de alıyımmı
Ssd olmadan cihazının performansını alamazsın, minimum 1 tb ssd şart
1 tb fazla olmazmı
Güncel oyunlar 300 gb'dan başlıyor zaten, 2 oyun yükleyince diğerini silmek zorunda kalıyorsun
tek ssd alsam olur mu peki
Hafızası yüksekse evet
bakdımda fiyatlarıda yüksek toplam 4 bin ssd tutar öyle yapsam sence ssd ve hard diskin depolama alanını ne kadarlık alıyım pubg, fornite, forzo horizon5, call of cuty, cs, gta 5 oynarım bunlara ne kadar yeter
Saydıklarını 1 tb'ya bir ihtimal sığdırırsın
Hersey ortada apaçık arkadaşlar parçalar iyi güzel bravoo
Leş kanka :=))) işlemci patates
işlemciyi degistiricem işlemci hariç iyimi intel i5 alıcam
Intel işlemci daha iyi.
işlemci degistigimde iyimi
Çok para
her şey pahalandı biraz fazla tuttu haklısın normalde iphone 12 mini alıcaktım telefon lazım degil onun yerine pc alıyım daha iyi ömürlük kullanırım
Hayırlı olsun
iyimi
Pahalı toplu al
he ya pahlı tuttu bütçe 20 bindi bi bakdım 25 bin tuttu toplu nerden alıyım
Incehesap. comdan bak
reis oraya bakdımda orası daha pahalı
Lan neresi pahalı 3060 rtxli 18 bine var aynı sistem
o 18 bin tl olan 3060 2 fanlı 8gb ekran kartı benimki 3 fanlı 12gb
Arada 7 bin oynuyor değiştirirsin
aynı paraya denk geliyor hem amozon daha güvenli