Yeni web sitesi kurdum şu an beta sürümünde durmadan geliştiriyorum. Web sitesinin sosyal medya hesaplarını yönetebilecek kişiler arıyorum Not:web sitesinin herhangi bir geliri yok o yüzden herhangi bir ücret veremiyeceğim ama ileride ne olacağı belli olmaz. şu an için takım kurmaya çalışıyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Eğer böyle bir fikriniz var bana ayrı olarak yazabilirsiniz
burada böyle yazarsan kalkar. Başka yerlerden duyur ama kimse kabul etmez bunu
0
9 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aslında gelir edilmeyen bir site doğal olarak ücret veremiyorum dediğim gibi yeni birtakım kurmaya çalışıyorum ileride site bir yerlere gelirse o zaman tekrar konuşulur takım kurmaya çalışıyorum
Web sitem blog sitesi değil aslında çok geniş kapsamlı bir site 1 yıllik localhost üzerinde tasarlanıyor ve bu günlerle beta sürümünü yayınladım ve sosyol medya işi çok farklı bir şey
Sosyal medyada kendini tanıtabilirsin belki de sadece bu ikisi ile bizim ülkenin dikkatini çekmen biraz zor. Büyük bir çoğunlukla 10 insan tipi değil 1 insan tipi barındıran bir ülkeyiz.
Aslında sosyal medya ile arası olan birisi değilim web sitemin sayfaları kurulmuş durumda sadece paylaşım bekliyor istersen sana sistemin linkini atablirim ama site engelliyor
Engelliyorsa gerek yok da bunun için tasarım konusunda uzman olan birine bence daha çok ihtiyacın var. Paylaşım yapmak için bilgi birikimi şart değil. Reklam yapmayı bilsin başlangıç için yeter.
Paylasım yapmak sorun değil aslında ama web sitem kapsamlı bir site blog değil yani çok detaylı paylaşım gerektirebilir ve siteyle uğraşırken sosyal medya ile başka birinin uğraşması daha fazla gelişmeye yol açar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
burada böyle yazarsan kalkar. Başka yerlerden duyur ama kimse kabul etmez bunu
Aslında gelir edilmeyen bir site doğal olarak ücret veremiyorum dediğim gibi yeni birtakım kurmaya çalışıyorum ileride site bir yerlere gelirse o zaman tekrar konuşulur takım kurmaya çalışıyorum
Önce kendin bir şeyler yap
Web sitem blog sitesi değil aslında çok geniş kapsamlı bir site 1 yıllik localhost üzerinde tasarlanıyor ve bu günlerle beta sürümünü yayınladım ve sosyol medya işi çok farklı bir şey
Belki incelemek istersin dizinbilgi. com yazarsan cıkar iyi günler
Blog tarzı olmuş iyi kazançlar
Sağolun ama şu an için hala beta aşamasında temamın geliştiricisi benim bu arada hazır tema değil.
Baya zor bu anlattıkların umarım istediğin gibi olur sosyal medya hesaplarını açtın mı
Tabi şu an açık sayfanın en altında
Evet sonradan incelediğimde gördüm
Sitenin fikri ne?
Teklonoji ve yazılımla alakalı
Web sitesi kurulu durumda şu an zaten fikir aşaması değil
Sosyal medyada kendini tanıtabilirsin belki de sadece bu ikisi ile bizim ülkenin dikkatini çekmen biraz zor. Büyük bir çoğunlukla 10 insan tipi değil 1 insan tipi barındıran bir ülkeyiz.
Aslında sosyal medya ile arası olan birisi değilim web sitemin sayfaları kurulmuş durumda sadece paylaşım bekliyor istersen sana sistemin linkini atablirim ama site engelliyor
Dediğim gibi takım kurmaya çalışıyorum ve tür işlerde gelir hemen olan bir şey değil
Engelliyorsa gerek yok da bunun için tasarım konusunda uzman olan birine bence daha çok ihtiyacın var. Paylaşım yapmak için bilgi birikimi şart değil. Reklam yapmayı bilsin başlangıç için yeter.
Paylasım yapmak sorun değil aslında ama web sitem kapsamlı bir site blog değil yani çok detaylı paylaşım gerektirebilir ve siteyle uğraşırken sosyal medya ile başka birinin uğraşması daha fazla gelişmeye yol açar
Yani fikrin işleyeceğinden eminsen sıkıntı yok
Belki incelemek istersin dizinbilgi. com yazarsan cıkar iyi günler
İnceleyeceğim size de iyi günler