İnternet & Teknoloji Tırnaklarını yiyenler var mi aranizda 🤗? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Evrimin fotografi Pes etmeyin, çabalayın bir gün düzeliyor 😀🤩 Güncellemeler+1 yıl 2 aydir yemiyorum arkadaşlar Bu yediğim eski hali. Tırnaklarını yiyenler var mi aranizda 🤗? Cevapla Fotoğraf Soruları Tırnak Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. Bence tırnaklarınız iyi. ben eskiden yapardım artık yapmıyorum 0 0 Yorumla
Bonobono Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Tırnak yemek zararlı, oradaki pislikleri ağzına alıyorsun 0 0 Yorumla
Heyyoheyyo1 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Tırnak değil de yanları çok kötü benim ya hepsi yara 0 0 Yorumla
gokhn123456 Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Aynı ben. Görseniz tırnak deri diye bişey kalmadı: 0 0 Yorumla
nedenziz Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Foto bakamadım nasıl kıydın öyle acımıyor muydu 0 0 Yorumla
leyla343434 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl En zehirli atık tırnaklarda var çok iğrenç bence 0 0 Yorumla
ncwpnfpbwlncw Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 305 cevap paylaştı. Yok yemiyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Bence tırnaklarınız iyi. ben eskiden yapardım artık yapmıyorum
Tırnak yemek zararlı, oradaki pislikleri ağzına alıyorsun
Tırnak değil de yanları çok kötü benim ya hepsi yara
Ben de tirnak yiyordum.
Aynı ben. Görseniz tırnak deri diye bişey kalmadı:
Ben yiyorum hep de uzuyor
Foto bakamadım nasıl kıydın öyle acımıyor muydu
En zehirli atık tırnaklarda var çok iğrenç bence
Tırnak da yemezsin dayı oğlu