Ona şimdi söylemişti Ben de ikisi arasında kalmıştım 13 ile arasında pek bir fark yokmuş filan dedi Ben de Samsung Aldım zaten hep Android kullanıyordum Bir de iPhone çok pahalı bir telefon ya içinde ki uygulamaları vesaire olsun ha artıları var mı Evet mesela Siri asistan'dan daha iyi daha işlevli vesaire ama Ben memnunum
iphone her zaman arayüzüyle, kullanım rahatlığıyla, satış sonrası desteğiyle, ekran ve kamera kalitesiyle, uzun süren hızı ve dayanıklılığıyla samsung ve diğer androidleri geride bırakır. takıldığın şey bence bu artıların yanında bir hiç kalıyor. ama tabi ki senin kararın.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
S 23 kullanıyorum ve gerçekten memnunum Bu yüzden tavsiye ederim ama 14 Pro hakkında bir fikrim yok
Ben 14 pro kullanıyorum ama eski telefonuma çok benziyor o yüzden bi dahakini iPhone almayacağım biraz farklılık lazım
Ona şimdi söylemişti Ben de ikisi arasında kalmıştım 13 ile arasında pek bir fark yokmuş filan dedi Ben de Samsung Aldım zaten hep Android kullanıyordum Bir de iPhone çok pahalı bir telefon ya içinde ki uygulamaları vesaire olsun ha artıları var mı Evet mesela Siri asistan'dan daha iyi daha işlevli vesaire ama Ben memnunum
Ben aslında Sony çok istiyordum ama şirket komple Türkiye’den çekiliyormuş artık.
iphone her zaman tek atar
Ama tüm modeller aynı ve telefonun görünüş olarak zerafeti yok
iphone her zaman arayüzüyle, kullanım rahatlığıyla, satış sonrası desteğiyle, ekran ve kamera kalitesiyle, uzun süren hızı ve dayanıklılığıyla samsung ve diğer androidleri geride bırakır. takıldığın şey bence bu artıların yanında bir hiç kalıyor. ama tabi ki senin kararın.
Aslında çok iyi androidler var fakat ekonomik nedenlerden dolayı Türkiye’ye gelmiyorlar. Sony mesela.
tabi ki öyledir ama trde olmayan modelleri umursamana gerek yok ulaşabileceklerin senin seçeneklerinir
14 pro tabikide