Ben cok uzun sure kendimle ilgili birsey arıyordum. birkac siteye girdim isim soyisim yazdım.. daha sonra google da kendimi arattigimda o site simve soyisimle karşıma çıktı
Siteye tıkladığımda search? Görüyorum. Herhangi bir sonuç bulunamadı yaziyor.
Yandexde ise ismim soyisimim ve o sitede ne aratmissam o çıkıyor?
Bu normal mi
Siteye tıkladığımda search? Görüyorum. Herhangi bir sonuç bulunamadı yaziyor.
Yandexde ise ismim soyisimim ve o sitede ne aratmissam o çıkıyor?
Bu normal mi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Evet aynalama yapıyor
Yani isim soyisimimi sitede arattım biswy çıkmadı. sonrasinda isim soyisim o sitede xikti. search? Yazuyor tıkladığımda birsey yok.
Fakat yandex de altta bulunan bunlarda aranıyor kısmında o şey varmış gibi isim soyisim ve o sitedeki konu çıkıyor
Çıkmax bişey merak etme
Zaten yokda kendi kendimi ifsalamis gibi oldum.
Adım soyadım o sitede etiketli sadece search? Yaziyor.
Onu geçtim yandexde kendimi aratirken aşağıdaki bunlarda aranıyor kısmında sanki ifsa varmış gibi isim soyisim ifsa yazısı çıkıyor.
Millet beni ararsa nette yanlış izlenime kapilacak
Ss atsnaa bana dm den
Lutfen yanlış anlama gercekten atmak isterdim ancak hassas bi konu olduğu için yapmam mümkün değil .
Sadece bu normal mi onu öğrenmek istiyorum
Ya seni korktmak istemem ama artık ifşalar telegramda dönüyor
Ifsa olabilir ama ben o siteye girip kendimi o sitede aratmadan önce herhangi birsey yoktu.
Resmen site beni etiketledi search? Diyor video yok.
Onu geçtim yandex neden bunlarda aranıyor kısmında o sitede yazan herseyi ifsa vs gösteriyor. gercekten aklıma takıldı sitenin ve yandexin böyle bisey yapması normal mi? Aynalama tekniği böyle bisey mi?
Ya hayatım o başka bişey. Sende kişileştirilmiş şeyler açık sanırım. Site adını yaz bana bakim senin gördüğün iey yok eminim bak
Hayir. iki farklı sitede adım soyadım geçiyor. birkac farklı telefondan baktım. sonuc aynı.
Direkt yazdığım zaman o siteler cikiyor. diyelimki ismim ayse nokta nokta olsun. ayse nokta prn diye sitede cikiyor.
Search? Yaziyor. tikladigimda sonuç yok.
Bunun dışında adımı yandexde arattigimda bunlarda aranıyor kısmında altta sanki varmış gibi cikiyor.
Önbelleğe alınan veri. işte onu silmen lazım
Sitenin arama kısmına ad soyad yazıp arattığımda site beni etiketledi bu normal mi? Yoksa orada bişey. İ paylaşılmış anlamadım. Önbelleğe alınan veri bu mu?
Birde siteyle görüşüp kaldırtsam yandex bunlarda aranıyor kısmında o tarz şeyler öneri olarak çıkar mı
Bana yazsana siteyi özelden
ifşa felan mı?
Suphelendim. birkac siteye girdim sonuç bulamadım.
Sonrasında adımı soyadımı o sitede görüyorum search? Şeklinde çıkıyor tıkladığımda
benimde ifşam çıkmıştı sonra baktım iyi de seviyor sonra kendi kendine kalktı
kendimi izlemek dehşet heyecanlıydı :)
Ifsa yok ki. Siteye kendi kendimi etiketledim galiba ama video yok.
İşin tuhafı yandex bunlarda aranıyor kısmında sanki o şey varmış gibi isim soyisim ve o konu çıkıyor ama yok. normal mi
İfşaları o şekilde bulamazsın. Escobarvip. c o m a bak oraya düşmüştür kesin varsa
Şu an derdim ifsa değil .
İsim ve soyismim o sitede search? Şeklinde çıkıyor.
Onu geçtim yandexde normal bisey bakcam kendimle ilgili diyelim
En altta bunlarda aranıyor kısmında isim soyisim ifsa yazısı çıkıyor.
Millet beni ararsa nette yanlış izlenim olusturuyorum
Ne yapmam lazım
bunu engellemek için dava açman gerekiyor. öbür türlü zor.
Kime dava acicam yandexe mi o siteye mi?
Mahkemeye gitsem video yok diyecekler umursamayacaklar.
Siteye dava açacaksın isminin ve soy isminin hiç bir yerde çıkmaması için
Iki farklı sitenin arama kısmına ad ve soyadı yazdım sonrasında o site search şeklinde böyle bisey yaptı.
Diyelimki açtım yabancı site olması etkiler mi?
Site onu kaldırırsa bile yandex bunlarda aranıyor kısmından kalkar mı?
işte yandexde çıkmaz sen kendi kendine ekledin oraya mesela ben aratsam adını soyadını çıkmaz bende sadece sende çıkar
Bi kac telefondan baktım. cikiyor
Direkt yazdığım zaman o siteler cikiyor. diyelimki ismim ayse nokta nokta olsun. ayse nokta prn diye sitede cikiyor.
Search? Yaziyor. tikladigimda sonuç yok.
Bunun dışında adımı yandexde arattigimda bunlarda aranıyor kısmında altta sanki varmış gibi cikiyor.
Iste onun icin dava acmsn lazim. Internetten sildirmek için
Tamam siteye dava açtı. Diyelim sote yabancı video yok bunu kaldırır mı?
Site kaldırsa bile yandex de bunlarda aranıyor kısmında çıkmaya devam edecek mi?
Birde mesela adım soyadım kiyafet yazıyorum altta adım soyadım kiyafet çıkıyor. herseyi sanki varmış gibi benimle ilgisi varmış gibi gösteriyor yandex