Ucuz 2 tane buldum. İdarelik kullanmam gerekiyor, evimde değilim ve dönüncede yanımda taşıyamayacak, olduğum yerde bırakacağım klavyeyi.
C# eğitimi alıyorum ve gün boyu klavyeden elim kalkmıyor. Çok ödev veriliyor ve bilgisayarımın klavyesi eskimesin diye basit bir klavye edinmek istedim.
Biri 173 biri ise 193 tl.
Geceleri karanlıkta çalıştığım oluyor, başkasıyla odayı paylaştığım için.
Biri daha küçük ve dar, diğeri daha geniş. Hangisi mantıklı olur bilemedim doğrusu.
İkiside USB girişe sahip.

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bence daha iri ve etli bir klavye almanı tavsiye ederim. Ben de Excalibur gaming klavye var. Çok çok memnunum
Benim için çok pahalı bir klavye 😅😅
www.hepsiburada.com/casper-excalibur-ex800-kablolu-oyuncu-klavye-mouse-set-p-HBV00000NBXNQ
Bu pahalı değil ki? Bence fiyatı iyi yani... Hem de mouse de var yanında, ağırlık koyarak crosshair ayarı yapabiliyorsun. :)
Aylık tek geliri 1250 TL olan ve temel ihtiyaçlar sonrası elinde sadece 700 TL kalan bir öğrenci için çok fazla 😅🙄
Anlıyorum, pardon :)
Sorun yok 😅😅
Kaçıncı sınıfsın?
İkinci sınıf 😅
Ben de bilgisayar teknolojileri bölümünü okumuştum. :) Umarım merağın seni iyi yerlere getirir.
Ne güzel 😊 ben mühendislik ile devam ediyorum
Umarım, sevdiğim bir alanda iş yapabilir hale gelmek beni çok mutlu eder 😅🙏
Mühendislik okumak seni mezun yapar ama neler elde edeceksin, neler yapacaksın, bu işte neler başaracaksın onlar daha önemli. Ben şu an Acer bilgisayarda çalışıyorum. Dilerim sen de güzel bir teknoloji şirketinde yerini alırsın.
Çok doğru
Bölüme bakmıyorum aslında
Yaz ayları çalışıp kurs parası biriktiriyor ve seçtiğim diller üzerine eğitim almaya çalışıyorum son 2 yıldır 😅
Pratik yapa yapa gelişmeye çalışıyorum
Okul asla yetmiyor
Bir şey üretebilecek hale gelmeyi çok istiyorum, 2 yıl içinde umarım başarırım
Türkiye'de ki eğitim sistemiyle yalnızca mezun olunur zaten onun dışında hiç kimse bir şey kapamaz. Merak, istek, araştırma güdüsü ve üretkenlik kesinlikle bir şeyleri başarmaya yeterlidir. Ancak bilgisayar işi sporla aynıdır. Neye yeteneğin olduğunu zaman içinde anlayacaksın.
Belki programlamaya değilde web designer üzerine daha yeteneklisindir. Dene, yanıl üzerine zamanla halledersin. :)
Mantıklı
Web kısmına btk nın bir kampı ile giriş yaptım gibi devamını da getireceğim
Hadi bakalımm :D
Evet her türlü işini görür ışıklılar karanlık seven birine göre değil :D
Karanlık sevmem ya ama
Işık yoksa rgb ise yarıyor
Yazarken ses çıkaran bir klavye bul
https://m.youtube.com/watch?v=lmMd_vt8LQkşu an çok ses veren bir şey buradakileri delirtebilir 😅
İkincisi kesinlikle. Çünkü sürekli işin klavyeyle olacak. Renkli yani rgb'li olursa çok sıkılmazsın ¿
Üstteki