A72 nin kasma sorunu yoktu aslında güzel kullanıyordum ama bu A73 de 108mp kamera var A72 ye göre daha canlı foto cekiyor 120hz var işlemcisi daha iyi A72den wifi 6 var yoksa A72 de iyidi babam dedi telefon alcam dedi A72 yi babama satıp üstüne para koyup A73 aldım memnunum şarjı çok yogun kullanıyorum aksama kadar aktif kullanıyorum 1.5 gidiyor
s21fe yi ilk bende düsündüm ama batarya kapasitesi ve ekranı birde exsinos işlemcisi varmıs çok ısınır diye almadım A73 aldıgıma hiç pişman degilim 25walt hızlı sarj var 1saat 10dk da fulleniyor sarj
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Panzer gibi olmus. Asırı kaba gelıyor bana kılıf olayı
Kılıfsız da zor oluyor kullanmak
Bro baya kolay ya. Kılıf kullanmıyorum zorlugunu görmedim hiç. Aksine daha rahat
Telefon marka model ne bro
İphone 11 pro
Yakışmamış desem kılıfı sökecek misin
Yok ya görüş almak için sordun
Marka modeli ne bunun?
A73 SAMSUNG
Yeni mi aldın? Önceki telefonun neydi?
Yeni aldım evet 1ay oldu öncekisi A72 di çok fark var arada A72 ye göre A serisini seviyorum
A72 kasıyor muydu? Niye değiştirdin? Bu telefonun şarjı nasıl gidiyor?
A72 nin kasma sorunu yoktu aslında güzel kullanıyordum ama bu A73 de 108mp kamera var A72 ye göre daha canlı foto cekiyor 120hz var işlemcisi daha iyi A72den wifi 6 var yoksa A72 de iyidi babam dedi telefon alcam dedi A72 yi babama satıp üstüne para koyup A73 aldım memnunum şarjı çok yogun kullanıyorum aksama kadar aktif kullanıyorum 1.5 gidiyor
Çok iyiymiş güle güle kullan
Sagol sen kullanıyorsun
Ne kullanıyorsub
Ben de alırım belki. Kamerası iyi çekiyormuş ve ben büyük ekranları daha çok seviyorum. 5G desteği var dimi
S21 FE var ama şarjı hızlı bitiyor ve ekranı bana küçük geliyor
Evet var birazda alma sebebim 5gden ötürü
S22 S23 baktım ama onların ekranları maalesef daha küçük
S22 Plus çok pahalı
Plus büyük ekran
s21fe yi ilk bende düsündüm ama batarya kapasitesi ve ekranı birde exsinos işlemcisi varmıs çok ısınır diye almadım A73 aldıgıma hiç pişman degilim 25walt hızlı sarj var 1saat 10dk da fulleniyor sarj
Çok araştırdım bende s22ye baktım fe ye baktım hoşuma gitmedi parasına değmez 16k para verecem bataryası ekranı işlemcisi kötü olcak olmaz ki öyle
Evet bir de ben sosyal medya kullanıyorum oyun falan oynamıyorum
Foto çok çekiyor musun
Şarjı iyi gitsin ekranı büyük olsun fotoğraf güzel olsun ve son olarak sosyal medya sorun çıkartmasın bana yeter
Fazla çekmiyorum ama çekince güzel çeksin isterim
Story atacağım piksel piksel foto olmasin
Ozaman A73 5G yi al keyfine bak çok iyi Bi cihaz
KS ye Bi soru olarak atmıştım Fotoları attım KS kaliteyi dusurmuş ama yinede bak bakalım zaten ısıklardan kaliteli oldugunu anlarsın A73 5G aldım kamera nasıl sizce detaya bırakıyorum kalite düşebilir genel olarak yorumlar mısınız? ↗
İyiymiş
Sadece kamera kısmı kaba geldi biraz
Orası ama koruyor çizilmeye karşı eski telefonumun lensi çok çizilmişti bu telefon yeni çizilmesin diye aldım
O zaman senin için iyi olmus
Yakismis kanka
Niye knk
Pardon yakışmamış olarak okumuşum djdjbdjdfj pardon
Yakışmış
Gayet güzel, sade.
Güzel
bok gibi