İnternet & Teknoloji Azar uygulaması? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Azar diye bi uygulama var kullanan var mı? Güncellemeler+1 yıl Bu uygulamadan aylık ne kadar kazanılabilir Azar uygulaması? Cevapla Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri Uygulama Soruları Beğen Paylaş Takip Et
upstean Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 34% +1 yıl azar azar kader bize ne yazar? bir ara baktım gerek yok, tanımadığım insanlarla neden konuşayım? 0 15 Yorumla Yilmaz64 +1 yıl canımsın len bu mal Yorumla Yilmaz64 +1 yıl Allah çarpcek Yorumla Soran +1 yıl O paylasimi yapan aptal kim Yorumla Yilmaz64 +1 yıl Nebilem ben Yorumla Soran +1 yıl Şikayet ettim o hesabı ama aktif degil dedi Yorumla Soran +1 yıl O paylaşımı yapanın ben odun car ya odun... Yorumla Yilmaz64 +1 yıl Manyak çok boş ver Yorumla Soran +1 yıl Gördün mü neler yazmıştı sinir oldum Yorumla Soran +1 yıl O enkazın altın kalması gereken kardeşim geberir inş Yorumla Soran +1 yıl Kardeşim degil kardeşim Yorumla Soran +1 yıl Ahh küfüru yazmıyor😅 Yorumla Yilmaz64 +1 yıl Site çeviriyor Yorumla Yilmaz64 +1 yıl Piskolojım bozuldu Yorumla Soran +1 yıl Site madem çeviriyo o kimse yazanın yazdiklarini niye cevirmedi Yorumla Yilmaz64 +1 yıl Ikı kere yazdi da ondn Yorumla
iboo1722 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 88% +1 yıl Kullanıyordum gelen giden tipini s demeye başladı sildim ksjsjsn tamamen özgüvensiz hissettiriyor insanı 0 0 Yorumla
teflon-_-tava Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Bizim santiyede ustaların her molada açtığı uygulama 😁😁Yaşlı başlı adamlar bide ya 0 0 Yorumla
Yilmaz64 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Var ben napcan azari sktr et 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla Yilmaz64 +1 yıl Sinirliyim bana bakma piskolojim bozuk ta jeton yatiridan acarşeyler de var da o bana geçerli erkegim ya 😅😅 Yorumla Yilmaz64 +1 yıl Nedıyon olum sen manyakmisn ag salagi Yorumla Yilmaz64 +1 yıl Dm ye gel sene Yorumla Yilmaz64 +1 yıl Dm gelsene Yorumla Soran +1 yıl Sen mesaj atar mısin Yorumla Yilmaz64 +1 yıl Atarimda gizlisin Yorumla Yilmaz64 +1 yıl Takıp at Yorumla Yilmaz64 +1 yıl Mesajlari aç Yorumla
İstanbull_hanım Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Hiç kullanmadım 0 1 Yorumla İstanbull_hanım +1 yıl @KürkMantoluHayri @canerozkum @livaneli Yorumla
ncwpnfpbwlncw Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 305 cevap paylaştı. Kullanmiyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
azar azar kader bize ne yazar?
bir ara baktım gerek yok, tanımadığım insanlarla neden konuşayım?
canımsın len bu mal
Allah çarpcek
O paylasimi yapan aptal kim
Nebilem ben
Şikayet ettim o hesabı ama aktif degil dedi
O paylaşımı yapanın ben odun car ya odun...
Manyak çok boş ver
Gördün mü neler yazmıştı sinir oldum
O enkazın altın kalması gereken kardeşim geberir inş
Kardeşim degil kardeşim
Ahh küfüru yazmıyor😅
Site çeviriyor
Piskolojım bozuldu
Site madem çeviriyo o kimse yazanın yazdiklarini niye cevirmedi
Ikı kere yazdi da ondn
Kullanıyordum gelen giden tipini s demeye başladı sildim ksjsjsn tamamen özgüvensiz hissettiriyor insanı
Bizim santiyede ustaların her molada açtığı uygulama 😁😁
Yaşlı başlı adamlar bide ya
Var ben napcan azari sktr et
Neden
Sinirliyim bana bakma piskolojim bozuk ta jeton yatiridan acarşeyler de var da o bana geçerli erkegim ya 😅😅
Nedıyon olum sen manyakmisn ag salagi
Dm ye gel sene
Dm gelsene
Sen mesaj atar mısin
Atarimda gizlisin
Takıp at
Mesajlari aç
ben askerde kullanıodum
Merak edip bakmıştım
Çok saçma. bir uygulama
Hiç kullanmadım
@KürkMantoluHayri @canerozkum @livaneli