Kişinin adı, Tc numarası, adresi, aile bilgileri, adlı sicili, gbt'si.. vs. Devlette kimler hangi verilere ulaşabilir?

Kişinin adı, Tc numarası, adresi, aile bilgileri, adlı sicili, gbt'si.. vs. Devlette kimler hangi verilere ulaşabilir?
Normalde sınırlı sayıda kişinin erişim hakkı olması gereken veriler... Tabii ki bir hukuk devletinde yaşamadığımız için, bu bilgiler elden ele gezebilir.
Maalesef 💁
Evet mümkün olabilir. bazıları aslında devlete bağlı olmasa da kendileri iş olarak ya da hobi olarak bazıların bilgilerine ulaşabiliyor çok kolay bir şekilde. aslında bu suçtur şikayet edilmesi gerekiyor aynı şekilde. ama bunların dışında kimler ulaşır onu bilmiyorum. benim başıma gelmedi daha önce
Evet mümkün buradan bir üye tanımıyorum. Kendisini pp fotom ile tc numaram telefon numaram ailem adresim hepsini saydı döktü.
Aslında bu yaptığı suç
Evet, öyle son zamanlarda benim hakkımda bilgi edinen edinene gülüyorum dersleri ne ola bunların diyorum.
Ama benden bir şey çıkmaz net...
Sıkıntı yok o zman 😀
Eig için teşekkür ederim
Yüz tanıma ile mümkün. Şu anda depremde kurtulan çocukların isimlerini yüz tanıma sistemi ile bulabiliyorlar.
Cevap
2Cevap
Bu bilgileri toplayıp bakmamın sebebi sorsan devlet toplum adına yapıyorum der hiç bir konuda profesyonel değiliz oynuyoruz kendi sahamızda gösteriş yap millet senin iş yapıyor sansın.
Fotoğrafla ulaşacak teknolojimiz varsa ampule oy vericem
Dünyada vardır da bizde olduğunu sanmıyorum
Valla bir yaşıma daha girdim. Ben teknolojiyi çok hor görmüşüm
Adı soyadıyla çoğu şeyi açılır
O zor gibi geliyor bana
Yaşadığı yer biliniyorsa bakılıyor
Sülümanbsoylu ve yetki verdiklerin de.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?