İnternet & Teknoloji Neden iPhone güncellemesinde fotoğraflar gider? Zeynepnurdndj Takip Et Xper 6 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Benim iPhone telefonda fotoğraflarım silindi başka kimsede olmayan fotoğraflar ve bu fotoğrafları ben silmedim telefon güncelleme istedi bende kabul ettim bugün baktım fotoğraflar yok ve sabah güncelleme istedi fotoğraflar hayla böyle Güncellemeler+1 yıl Şarkıyı görmezden gelin 😂😂 Neden iPhone güncellemesinde fotoğraflar gider? Cevapla iPhone Soruları Telefon Soruları Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% +1 yıl Fotoğrafların var ama nerede gizli. 18 GB yer kaplıyor fotoğraflar baksana. Araştırıp bulabilirsin bir yerden. 0 0 Yorumla
erkansardagi Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl icloud’dan çıkış yap çıkış yaparken yedekle sonra tekrar indir 0 8 Yorumla erkansardagi +1 yıl pardon bir dakika Yorumla erkansardagi +1 yıl ayarlar>icloud>fotoğraflar>indir ve özgünleri tut. Yorumla Zeynepnurdndj +1 yıl Yaptım Yorumla Zeynepnurdndj +1 yıl Gelmedi 🥺 Yorumla erkansardagi +1 yıl daha da gelmez Yorumla erkansardagi +1 yıl icloud hafızası dolmuş fotoğrafları almamış güncelleme yapınca da gitti heralde ama öyle bir şey olmamdı lazımdı ya ne yaptın ki Yorumla Zeynepnurdndj +1 yıl Ama bu ilk güncelleme değil ki tek bunda oldu fotoğraflar da o kadar yoktu 😔 anlamadım gitti Yorumla erkansardagi +1 yıl ios 15 miydi sürüm Yorumla
orhnymk Takip Et Xper 7 Yaş: 38 +1 yıl Normalde silinmez icloud hesabina girip kontrol edebilirsin 0 2 Yorumla Zeynepnurdndj +1 yıl O nerde ben yeni geçtim bilmiyorum Yorumla orhnymk +1 yıl Tarayica girmen lazim www.icloud.com Yorumla
yaramazmiço Takip Et Xper 4 Yaş: 76 +1 yıl Telefonda icloud drive yazan uygulamayı aç orada gözüküyor mu bak 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Fotoğrafların var ama nerede gizli. 18 GB yer kaplıyor fotoğraflar baksana. Araştırıp bulabilirsin bir yerden.
icloud’dan çıkış yap çıkış yaparken yedekle sonra tekrar indir
pardon bir dakika
ayarlar>icloud>fotoğraflar>indir ve özgünleri tut.
Yaptım
Gelmedi 🥺
daha da gelmez
icloud hafızası dolmuş fotoğrafları almamış güncelleme yapınca da gitti heralde ama öyle bir şey olmamdı lazımdı ya ne yaptın ki
Ama bu ilk güncelleme değil ki tek bunda oldu fotoğraflar da o kadar yoktu 😔 anlamadım gitti
ios 15 miydi sürüm
Normalde silinmez icloud hesabina girip kontrol edebilirsin
O nerde ben yeni geçtim bilmiyorum
Tarayica girmen lazim www.icloud.com
Telefonda icloud drive yazan uygulamayı aç orada gözüküyor mu bak
Kaç bu iPhone