Biraz bilgi aldım, amazon üzerinden çalıyoruz dedi üye başı 250 tl para kazanıyorsun, senin görevin üye yapmak, çok güzel paralar kazanırsın dedi. Olayını çok anlamadım e ticaret gibi bir şey ama sizce güvenilir mi?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Biraz bilgi aldım, amazon üzerinden çalıyoruz dedi üye başı 250 tl para kazanıyorsun, senin görevin üye yapmak, çok güzel paralar kazanırsın dedi. Olayını çok anlamadım e ticaret gibi bir şey ama sizce güvenilir mi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Piramit - ponzi sistemi. Sisteme üye soktukça para birikiyor. İlk üye olanlar biraz para kazanıyor. Yeni gelenler batıyor
Nasıl yani? Benim para yatırmayacağımı söylediler. Üye olurken bile onlar para verecek
Tamam, o zaman bu farklı. Senin üye yaptığın kişiler para yatıracak mı? Sen pazarlama departmanında oluyorsun o zaman
Evet üye yaptığım kişiler para ödeyecek bana
O zaman sen sorumluluk altında kalabilirsin dolandırıcılar kaçtığında
Ne dolandırıcısı anlamadım
Seni işe alacak kişiler ne satıyor veya insanları nereye üye yapıyor biliyor musun? Ben bilmiyorum ama tahmin ediyorum
Hayır o konuda hiç bilgi vermediler. Ben de o konuda meraktayım zaten sen ne tahmin ediyorsun?
Büyük ihtimalle dolandırıcılık. Bu işi sana veya başkasına yaptırma sebepleri kendi adlarını ortaya koymadan kurtulmak olabilir