Asus zenbook 13 i7 11. nesil 16gb 1TB
Asus zenbook 14x i5 12. nesil 16gb 512gb
Fiyatlaları aynı hangi sizce hangisini almalıyım
Asus zenbook 14x i5 12. nesil 16gb 512gb
Fiyatlaları aynı hangi sizce hangisini almalıyım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
sanirim butcen 20 bin civarlarinda bilgisayari ne icin kulanicagini yazarsan ve bekletilerinin ne oldugunu yazarsan cok memnun olurum
Evet 20.000 civarında okul için kullanıcam ve yazılım öğrenmek istiyorum ama mobil uygulamar veya web hangisi üzerinde gideceğim konusunda bir fikrim yok
oyun yapmayi da dusunur musun yani unreal engine ya da unity falan kullanmayi planliyort musun
Oyun yapmayı düşünmüyorum zaten şuanda hiçbir şey bilmiyorum daha yeni öğrenicem
rgb istiyor musun
butcenin ust siniri kac
Rgb olmasada olur önemli değil en fazla 22.000 TL
ekranin boyu mu daha onemli yoksa performanss mi
Performansıda önemli ama rahat taşıyabilmem için 13-14 inç olması daha önemli
linkini atabilir misin ikisinin de bildigim kadariyla 14x de i7
Link ekliyemiyorum eklemem için xper seviyesi 3 olması lazımmış bunu kopyalayıp arama motoruna yapıştırabilirmisiniz ASUS UX5401ZA-L7041W /i5-12500H/16G/512G/14" Win11 Laptop Gri
ASUS UX325EA-KG654W/ Intel EVO Core i7-1165G7/ 16GB/ 1TB/ Win11/ OLED/ NumberPAD Convertible Laptop Gri
13 yuzde 12 daha hizli normalken turboda ise yuzde 4 daha hizli 14 e gore 14un ise ekrani daha iyi cozunurlugu ve boyutu daha buyuk ikisi de macbook 13 inch macbook pro m2e yakin bir performans verir gibi hem de daha yuksek bile olabilir ikisinin de rami 16 gb 16 gb gayet yeterli hafiza olarak biri 512 biri 1 tb onu da siz bilebilirsiniz ne tarz seyler yukliyeceginize gore degisir 512. Uzun lafin kisasi bence internetten almayin media marktta var ikisi de ornegin gidin bir sorun onlara anlatin ben ne kadar iyi biliyo olsam da sonucta onlar sabahtan aksama bununla ugrasiyor hem ekranin cozunurlugunun daha yuksek olmasi ne kadar fark edilir oldugu kisiden kisiye degisir 13.3 inch ile 14 inch arasikndaki fark ta rakamlarla anlasilabilecek bisey degil gidip gormeniz gerek daha iyi bir karar vermeniz icin bence sonucta 22 bin lira verceksiniz sonradan pismanlik duymayin aklinizda sorun kalmasin acaba digeri mi daha iyiydi diye.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!