Oncedeb takip etmedigim birinin adini yazdigimda altinda onun takip ettikleri arkadas onerisi olarak gorunyodu simdi sadece
(bu hesap gizli fotograf ve videolari gormek icin bu hesabi takip et yaziyo)
Baska hesaptan bakinca arkadas onerileri gorunuyo ama
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Gizli hesaptır
Bunu nasil dusunemedim yaaa 😒
Hiç böyle birşeye rastlamadım ama ya hesabın kısıtlandı ya da Instagram güncel değildir
Hesabim aktif baskalarini yazinca altta arkadas onerileri cikiyo ama onun adini yazinca cikmiyo baska hesaplardan baktim gorunyo oneriler kendi hesabimdan goremiyorum sadece hesap gizli diyo
Kısıtlanmış hesabın sanırım
Ama baska hesaptan kendimi kisitladim baktim arkadas onerilerini goruyorum
Bunda oyle bisey olmuyo
Sabahtan beri Instagram sorunu çözmeye çalışıyorum benim sorunuma çok benziyor seninki umarım öğrenirsin nedenini
Seninkinde ne var
Karşılıklı engel :) sonrasında kaldırdım bakıyorum kullanıcı bulunamadı diyor başka hesaptan bakıyorum hesap kayıp yok hesabı silmiş olsa engeli kaldırmak için girdiğim yerde resmi duruyor hesabı dondurmus ya da silmiş olsa resim durur mu hala anlamadım
Dondurmuş🤷♀️
Teşekkür ederim 😊
Baska bir yerden yazinca adi cikmiyo demi? Yani fake hesaplardan yazinca
Çıkmıyor hiçbir şekilde 😔
@bluebutterfly5555 hesabın ismini hesap ekleme yerine gir şifremi. unuttuma bas orada şifre yenilemek için kod gönderme alanı çıkıyo orada ismini değiştirse bile yeni ismi gözüküyor
Hesabi dondurmus
Benimki de uyanıklık yapmış olusturabilecegim hesapları engellemiş başka telefondan baktım hesap duruyor...
Evet olabilir olustura bilecegi hesaplari engelle diyince cikmaz
niye stalklıyorsun kız elin adamını
Sevgilim Şu an kavgaliyiz küstük arkadasliktan cikartti onceden takiplesmesek bile altta takip ettoklerino gorebiliuodum simdi goremiyorm
boş ver ilgilenme ya değmez.
Kisitlamistir seni kac aylik iliskiydi
3 yıl ilisku ayricaa baska hesaptan kendimi kisitliyorum yine arkafas onerileri gorunyo bunda niye olmuyo
Gizlidir
Evet olurum
Dinliyorum