Bu fotoğrafı benim komutlarımla oluşturdu, düşünüyorum ki, şimdilik baya iyi. Geliştirilirse daha da iyi olabilir.

Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu fotoğrafı benim komutlarımla oluşturdu, düşünüyorum ki, şimdilik baya iyi. Geliştirilirse daha da iyi olabilir.

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Enteresan bir şeymiş kardeşim Pro Evoulation Soccer oyunu geldi aklıma
DALL·E, OpenAI tarafından eğitilen bir görsel yapay zeka modelidir. Bu model, metin tanımları kullanılarak 2D resimler oluşturabilir. Örneğin, "10 metre boyundaki narwhal kırmızı gül ile dans ediyor" gibi bir tanımlama verilirse, DALL·E, bu tanımı resim olarak yansıtabilir. Model, birçok farklı stil ve tasarım seçeneği sunabilen çok esnek ve güçlüdür ve kullanıcıların hayal güçlerini resimlere dönüştürmelerine olanak tanır
Bu bahsettiğiniz nedir ki
DALL·E, OpenAI tarafından eğitilen bir görsel yapay zeka modelidir. Bu model, metin tanımları kullanılarak 2D resimler oluşturabilir. Örneğin, "10 metre boyundaki narwhal kırmızı gül ile dans ediyor" gibi bir tanımlama verilirse, DALL·E, bu tanımı resim olarak yansıtabilir. Model, birçok farklı stil ve tasarım seçeneği sunabilen çok esnek ve güçlüdür ve kullanıcıların hayal güçlerini resimlere dönüştürmelerine olanak tanır
deneyeceğim ben dee sağ olun