Güncellemeler
+1 yıl
güncelloo
Daha önceden bin tl lik telefon kullanıyordum şimdi iphone 14 pro aldım arada bi fark göremedim nerdeyse. Sadece kamerası biraz daha iyi o kadar. Neden arada 49 bin tl lik fiyat farkı var?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Teknoloji den baya uzak kalmışsın. Senin için fark yoksa bin tl telefon kullan. Basit
Valla ikisinde de NFC var ikisi de 120Hz ikisinde de wifi bluetooth vs hepsi var. Birinde Face ID birinda ekran altı parmak izi okuycusu. Biri Bionic A16 chip biri Snapdragon 865 var. Hatta bin tl lik telefonda ters şarj özelliği var iphone da yok. Ben çok fark görmedim her. İkisinde de istediğim özellikler var ikisi de kasmıyor donmuyor. Teknoloji olarak binlik telefonda iyi bence
Onu kullan o zaman
Tamam abi sen öyle diyorsan
Kapitalizm farkı var üstüne kdv+ötv olarak sömürücülük mevcut
Bence de
Sistem böyle işliyor, ona ihtiyacın olduğunu hissettiriyorlar sana.
40 bin tl
bu arada bin tlye telefon mu kaldı kardeş?
40 bin tl ye bulamıyorsun şu an ve benimki depolama büyük. bin tl ye ikinci el ekranı kırık telefon alırsan var. Samsung S20 FE aldım ekran ve arkası çatlak ama her özelliği aktif çalışan bin tl ödedim.
ya şöyle söyliim eğer bir insan sadece birilerni aramak için telefona ihtiyacı varsa bence de öyle pahalı bir şeye para vermenin anlamı yok ama örneğin ben fotoğraf makinesi amacıyla da kullanıyorsam ne kadar kaliteli olsa o kadar iyi.
Evet fotoğraf kalitesi güzel ama o kadar paralık da bi fark yok bence onu anlatmaya çalışıyorum. Arada 2 katlık 3 katlık bi fark yok fiyatının aksine. İşte ne yapıyorum telefondan oyun vs oynuyorum önceki telefonda da kasmadan donmadan oynayabiliyordum bunda da. Bunla şimdi Lidar sensörü ile üç boyutlu cisimleri tarıyorum o hoşuma gitti ek olarak :D
maalesef ciddi farllar var. benim şuanki telefonum huawei pro ve baktm netten şu an 7/8 bin civarı satlyor. ee ben bunu zamannda 2 bine almştm. neyse depolama alanı muazzam, görüntü kalitesi de ortalama düzeydi. fakat beni görmüyor. çekim yapmaya özel ilgim olan biir olarak bir iPhone ihtiyacım olduğu kesin, çünkü arada ciddi kalite ve teknoloji farkı var.
Huawei Mate pro veya huawei serisiyse iphone u 2 ye katlar bence :D ama lite falansa onlar yaramaz onlar ciddi anlamda kötü. Telefon alacaksan bi markanın en iyisini alacaksın diğer telefonları genelde çöp oluyor istisnalar hariç.
ya sen prof çekimler yaptığında anlıyorsun farkı
Zamanında Huawei Mate 9 almıştım o zamanlar iPhone 7 vardı rakip olarak. Huawei daha iyiydi ama şimdi nasıldır bilmiyorum. Bu arada sen fotoğrafla baya ilgilisin sanırım. Bana bir kaç tüyo verir misin? Çektikten sonra fotoğrafı editliyor musun? Hangi programı kullanıyorsun vs?