Videoya bu şekilde çerçeve yapıp dönen logo eklersem facebook özgün içerik olarak kabul eder mi?

Videoya bu şekilde çerçeve yapıp dönen logo eklersem facebook özgün içerik olarak kabul eder mi?
Bahsettiğin platformlar videoların META etiketlerine, çalan şarkıya, seslerin hangi mhz olduğuna, videonun içeriğine ve EXIFF gibi verilere bakar. Yani videoyu değiştirmen onu özgün yapmaz maalesef. Fakat direkt çalıntı bir içerik olarak görünmesi zaman alır
Peki tam olarak ne yapmamı önerirsiniz? Efekt mi eklesem? Ya da video sonuna 2-3 saniyelik bir şey mi koysam? Çok sevindim bu özellik için ama kursağımda kaldı sevincim. Daha fazla bilgi kısmında kreatif düzenleme yapılırsa özgün olur yazıyordu ama anlayamadım ne demek istediğini
Şöyle ki bahsettiğim gibi detaylara girmene gerek yok, eğer tamamen özgün olmasını istemiyorsan. Ben biraz işin teknik detayını anlattım. Amacın sadece kopya içerik diye kaldırılmasına engel olmaksa o halde videonun çerçevesi ile oynayıp, arkaplan sesini değiştirip bir kaç efekt eklersen özgün olarak kabul edilecektir.
Anladım. Çok teşekkür ederim☺️
Rica ederim, sorun yaşarsan yaz daha farklı şeyler deneyelim video üzerinde :)
“Ortaklar için para kazanma ilkelerimize uygun olmadığı için para kazanma özelliğiniz sınırlandırıldı” uyarısı verdi ama uyarı sabit yerinde olmasına rağmen 40 dakika gibi bir süre sonra “Tebrikler! videolarınıza reklam ekleyerek para kazanıyorsunuz” bildirimi geldi. Yarın temsilcilerle bu konu hakkında konuşmayı düşünüyorum ama şu an merak ettiğim şey bunun düzelip düzelmeyeceği:( Bu arada tekrar sağ olun..
Şöyle ki video incelemeleri uzun sürebiliyor kimi zaman. Bu videoyu nereye koyduğunu söylersen daha iyi yardımcı olabilirim aslında
Aslında bu videoyla bir ilgisi yok. Kedi sayfam var, videoları facebook kitlesiyle de paylaşıma sunuyorum. Bu özelliğin geldiği söylendi, kabul ettim ve sonrasında ihlal uyarısını gördüm. Özgün olmayan içeriklerden dolayı kısıtlanma getirilmişti. Bu arada instagram’da paylaştığım her videoda CR belirtiyorum zaten, çalma gibi bir durum söz konusu değil
Şimdi şöyle ki kaynak belirttiğin videolar her ne kadar çalıntı olarak görülmese de başkasının emeği üzerinden olduğu için para kazanma özelliğini etkinleştiremezsin. Bu nedenle sayfana kendi yaptığın videoları koyman hem bu özelliği kullanmana hem de yeni kişileri sayfana çekmende çok büyük katkı sağlar. Çünkü temelinde tüm uygulamalar özgün içerik üreten kişileri ön plana çıkartır.
Takipçi konusunda herhangi bir sıkıntı yaşamıyorum ama bir kedim olmadığı için özgün içerik üretmem imkânsız. Onun için varolan videoları nasıl özgünleştireceğim kısmına odaklanmaya çalışıyorum. Acaba sayfayı silip yeniden mi kursam? Ama videonun özgün sayılıp satılmayacağını bu sefer nasıl ayırt edebilirim hiçbir fikrim yok. Bu sefer boşuna silmiş olmak istemem
Hayır sayfanı silme fakat içerikleri yabancı platformalrdan alabilirsin bu konuda VK. com işine yarayabilir
Anladım, çok sağ olun☺️
Cevap
2Cevap
Adobe tarzı program ile
Yani özgün olmasa bile fark edilmesi uzun sürer ama bence yine de emeğe saygı için yapmamanı öneririm:) sende benimkinde görüş paylaşır mısın
Arka plana ses ve içine bir kaç efekt ile hallolur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?