Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Güncellemeler
+1 yıl
Güncelleme
Melek kartlarım bu son 6 gündür hep aynı kartları vermeye başladı. İlk gün çektiğimde Araştır kartı geldi. Daha sonraki 3 gün boyunca her gün Başardın kartı üst üste geldi. Ve ertesi gün yine Araştır kartı geldi. Sonraki gün Güvendesin kartı geldi. Ve bugün tekrar çektim yine Araştır kartı geldi. Lütfen konuma gerçekten melek kartları ile ilgilenenler ve tecrübesi olanlar yorum yazsın. Şimdiden teşekkürler. Alakasız yorumlar silinecektir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
inanma bunlara hep aynı geliyorsa zaten gerçek değil
40 küsür kart var ve hepsi ayrı ayrı kartlar farklı yazılar mesajlar var ve seçerken bakmadan seçiyorum. Nasıl gerçek olmayabilir bana açıklar mısın bunu?
İlk defa duyduğum şeyler merak ettim ne olduğunu
Google'a melek kartı yaz detaylı açıklama çıkar.
Devamlı böyle çıkıyorsa başarılı olacaksın
Teşekkür ederim melek kartları ile ilgili misiniz?
Nereden bakılıyor ben de bakıyım biliyor mu
Benim kendi kart destem var. Sen online siteden mi bakmak istiyorsun?
Ya bana da bakar mısın ne olur boşanmak üzereyim ne olacak diye cok ağlıyorum kötüyüm ne olur bir bak
Lütfen
Tamamdır kendi kart destemden kart çekeceğim. Tam olarak sormak istediğin soruyu net bir şekilde yazar mısın?
Boşanacak mıyız? Kalan hayatımızda bir arada ve mutlu olacak mıyız? Canımm cok teşekkür ederim
Canım ilk olarak boşanacak mıyız sorun için kartlarımı çektim ve ilk olarak Zamana Bırak kartı geldi onun da yorumu şu:
ZAMANA BIRAK
Bu konuda kendine ve meleklerine zaman ver". Zaman en iyi ilaçtır. Her şeyi yoluna sokar. Ve zaman bizim;meleklerinin mucizelerini mümkün kılar."diyor kulaklarına meleklerin.
Şu anda bazı şeylerin oturması, yerleşmesi, olgunlaşması gerekiyor. Zamanla olaylar herkesin en yüksek hayrına olacak şekilde gelişecek.
Beklerken yapacağın şey, hüzünlenmemek ve içindeki ışığı artırmak, kendini bu konuda huzurlu ve rahat hissetmek.
Meleklerine zaman ver. Her şeyin yoluna gireceğini göreceksin. Yani bazı şeyleri dua ederek zamana bırakman gerektiğini söylüyor bu kart. Ve bu kartın duası şudur: Sevgili meleklerim, Başmelek Mikail, Başmelek Metatron, lütfen içimi rahat tutmamı sağlayın. Zamanın lehime işlediğini bilmemi ve bu konuda rahatça bekleyebilmemi sağlayın. Teşekkür ederim. Dua bu kadar benim kişisel görüşüm ise gerçekten her şeyi zamana bırakman gerektiği. Bu kadar değil devam edeceğim şimdi yazmaya.
İkinci kart olarak yine bu hafta sürekli bana da denk gelen Araştır kartı geldi. Onunda anlamı şudur :
Yeni ve farklı seçenekleri dene, bir yavru kedi edasıyla yeni yolları araştır. Bırak evren sana sonsuz seçeneklerini, aklına bile gelmeyecek farklı olasılıklarını sunsun. Bunları emeklemeye yeni başlayan y bir bebek merakıyla değerlendir. Onların tadına bak. Bil ki, önüne çok daha büyük güzelliklerin kapıları açılacak. Aslında tek bir seçenek yok önünde, çok daha fazlası var. Evren öyle zengin, öyle renkli seçeneklerle dolu ki... Ve hepsi senin onları keşfetmeni bekliyor. Sen yüreğini sonsuz seçeneklere açtıkça, çok daha büyük güzelliklerin sana akmasına izin veriyor olacaksın. Bu kartın duası ise şu:Sevgili meleklerim, Başmelek Şamuel, lütfen yüreğimdeki dileklerin özünün hayallerimin bile ötesinde bana gelmesini sağlayın. Biliyorum ki o, en doğru şekilde ve en doğru zamanda bana geliyor ve ben buna güveniyor , inançla kendimi farklı sürprizlere açıyorum. Önüme evrenin muhteşem, sonsuz seçenekleri aksın. Benim yorumum ise şu : Hissettiğim kadarı ile aranızda yoğun bir kopukluk var ve bu uzaklığın sebebi eşinizden kaynaklı. Siz kendinizi bu hayatta ön planda tutup önceliği kendinize verip hayatınızda farklı alanlara yönelip farklı şeyler belki hobi olabilir bu farklı arkadaş çevresi yeni kız arkadaşlar da olabilir. Bunları yaptığınızda kendinizi biraz geri çekip onu rahat bıraktığınızda eşiniz size kendiliğinden tekrardan dönecek. Çünkü kendiniz ile ilgilendiğinizde kendinizi farklı alanlara yöneltip önce kendinizi mutlu ettiğinizde evren size çok daha güzel mutluluklar verecek ve sizin bu mutlu halleriniz de eşinizi tekrardan geri size çekecek.
Sizi tekrardan kendi ayaklarınız üzerinde ve mutlu önceliği kendinize veren birisi olarak değişmeniz onun size olan saygısını arttıracak. Şimdi devam ediyorum yorumlamaya.
Harikasın. Sanırım devamı gelecek 4 kart
Ve bir sonraki kart Dileğin Oldu kartı onun da yorumu şudur: Yüreğindeki gerçekleşti. Bunu bil. Yüreğindekini elinde tutuyorsun. Bu oldu. Sana düşen, endişe ve korkularını ışığa, bu bilişe dönüştürmek. Elini ışığa uzat ve bırak o ışık, avuçlarında tuttuğun dileğine dönüşsün. Etraftaki karanlığın gün doğmadan önceki alacakaranlık olduğunu bil. O, sadece yeni doğan güne zemin hazırlamak için koyu renk hazırlamak zorunda. Bil ki dileğin geliyor. En doğru zamanda ve en doğru şekilde. Bunu bil ve buna inan. Bu kartın duası ise şu:Sevgili meleklerim, Başmelek Sandalfon, lütfen dileğimin olduğunu bilmemi sağlayın. Onun bana en güzel şekilde, en hayırlı zamanda geleceğini biliyor ve bu konuyu tamamen size, sevgili meleklerime güvenle bırakıyorum. Benim yorumum ise şu:İçinizden her ne dilek geçirdiyseniz bunun kabul olduğunu önünüzdeki zorlu süreçlerde umudunuzu kaybetmemeniz gerektiğini dilediğiniz dileği evrenin size en uygun zamanda getireceğini bilmeniz. Şimdi ikinci sorunuz için kart çekeceğim.
Ve ikinci sorunuz için Önderlik Et kartı çıktı onun da yorumu şu : Önden git. Ne yapılması gerektiğini sen biliyorsun. Işığın yolunda, etrafındakilere yol göster. Artık senin etrafındakilere örnek olma, onlara yol gösterme zamanın geldi. Bunu yap. Işığın, sevginin yolunda başın dik olarak ilerle ve etrafındakilere yol göster. Heybendeki tecrübeler, içindeki bilgi, etrafındakilere liderlik etmen için yeterli. Bunun farkına var ve görevini üstlen. Egon sana hazır olmadığını söyleyecektir, daha yapman gereken işler, yapılması gereken başka şeyler olduğunu... Bunlar sadece egonun erteleme taktiklerinden ibaret. Bunu bil ve adım atman gereken yere adımını artık at. Seni izleyecek, senin yolundan gideceklere de yol göster. Bunun zamanı şimdi. Ve sen hazırsın. Bu kartın duası ise şudur:Sevgili meleklerim, Başmelek Mikail, Başmelek Cebrail, lütfen yapmam gerekeni yapabilmem ve olduğum lideri açığa çıkarmam için bana yardım edin. İçimdeki gücü elime almam ve etrafımdakileri sevginin, ışığın yolunda yönlendirmem için bana güç verin. Teşekkür ederim. Artık hazırım ve önde, güvenle yürüyorum.
Benim yorumum ise şu: Eşinle olan ilişkin içerisinde belki varsa çocuklarınızı geri plana ittiniz belki de ailenizi çok ihmal ettiniz belki de sizi gerçekten çok seven ve düşünen dostlarınız. Eğer şu an eşinizle ayrı yaşadığınız bir süreçteyseniz onlara sımsıkı sarılıp sevginizi göstermeniz gerekiyor bunu yapmanız hem size çok iyi gelecek hem de ailenize ve bu konuda bir karmanız varsa arınacaksınız ve tekrardan sevginizin enerjisi eşinizi size geri çekecek. Bunun dışında ayrı olduğunuz süreçte eşinizle yaşadığınız olumlu ve olumsuz durumları bir kağıda yazın ve bunun çözümleri için sert olmayan içinde sinir öfke ve nefret bulunmayan duygular ile çözüm yollarını bulun. Eşiniz size geri geldiğinde ise artık sevgi dolu halinizle bu hatalarınızı tekrarlamamaya çalışın. Ve bu ayrı olduğunuz süreçte lütfen dedikodu ve insan eleştirmekten uzak durun. Bilmeden yaptığınız eleştiri dedikodu vb durumlar tekrardan üzerinizde bir karma oluşturacak ve bu ayrılık sürecinde bunu da düşünün ben geçmişte kim için dedikodu yaptım ve kimin ilişkisini evliliğini eleştirdim diye düşünün ve bunun için af dileyin. Ve tekrarlamamaya çalışın. Çünkü gerçekler ve koşullar göründüğü gibi olmayabiliyor ve aynısını eleştirdiğimizde yaşayabiliyoruz. Evet yorumlamalarım bu kadardı umarım memnun kalmışsınızdır. Eşiniz size geri döndüğünde sevginizi kullanarak ilişkiye liderlik edebilirsiniz.
Benim için emek verip bakman , sonra da buraya yazman cok kıymetliydi. Teşekkür ederm. Uzun zamandır kimse beni önemseyip benim için bir şey yapmıyordu ailem hariç.
İşte bak dediğim gibi, bu süreçte onlara sımsıkı sarılman ve ihmal etti isen onları sevgini göstermen onlarla ilgilenmen gerekiyor. Ve rica ederim hepimiz zorlu süreçlerde birilerinden yardım istiyoruz.
İçinden ne geçiyor peki benmle ilgili , sorularımla ilgili? Yardıma ihtiyacım oldugunu hissettin gerçek oldugunu ve karmaya inanıyorsun yardımseversin de bu sebeple inanıyorum ki cok beklediğin birşeyler var ve duyuların açık. Ben hislerine inanıyorum şu an. Sence biz ne olacagız eşimle?
Bana göre bir süre ayrı kaldıktan sonra en hayırlı zamanda tekrar bir araya geleceğiniz. Ama dediklerimi yapmayı unutmayın. Lütfen ona zaman verin bu süreçte hiç bir şekilde arayıp mesaj atıo iletişim kurmaya çalışmayın. Bir de olayları ve süreci detaylı anlatırsanız daha iyi yorumlayabilir ve yardımcı olabilirim.
O kadar uzun ki. Birkaç aydır ayrı yaşıyoruz. Sorunlarımız vardı ve çoktu. Ama en köklü sprunumuz ailesi. Beni hiç istemediler ama oğullarına yansıtmadılar bunu ters tepmesin diye. Bana hissettirdiler , yüzüme güldüler , oğullarını her fırsatta sanki biz aile değilmişiz gibi kendilerine çektiler. Ailesini sevmiyorum. Cünkü sevmiyorlar ve iyi niyetli değiller. Saygı duymuyorlar. Sonuncu meselemiz de bundan parlak verdi. Ama bu ilişkiye ömrümü verdim. O cok kıymetli diye değil ben ömrümü gözyasımı hayatımı bu uğurda verdim diye bu evlilik bitsin istemiyorum. İşin aslı çok da sevdim. Yaptıgı onca seye rağmen. Şimdi ne yapacgımı bilmiyorum
Peki siz ailesi ile en başında görüşmek istemediğinizi belirttiniz mi? Sen istersen görüş tabikide ama ben görüşmek istemiyorum bu durumlardan ötürü ama senin ailen bir şey diyemem diye yapıcı bir yol denediniz mi? Ve bir sorum daha olacak ailesinin sizin arkasından konuştuğunu nasıl öğrendiniz? Eşiniz size ailesinden dolayı kötü davranışta bulundu mu?
Ailesiyle görüşmemek söz konusu olamaz tapıyor ailesine. Bağlı değil adeta tapıyor. Tövbest. Annesiyel ilk görüşmemizde oğluna benim yanımda şöyle dedi kendi yanına yakışan biriyle gelseydin ya , eşim de öyle ahım şahım değil. Amacı beni ağlatıp ben evlenmem dedirtmek. O andan itibaren hiç sevmedim bu aileyi amacına ulaşmasın diye ses cıkarmadım güldüm ve evlendim. Evet onlar yüzünden bana yaptıgı şeyler var.
O zaman eşiniz size tekrar döndüğünde açık bir şekilde ben kendi ailemle olduğumda aile kıymetini bir kez daha anladım ve sen de ailenin yaptığı çoğu şeyi biliyorsun bu yüzden ben onlarla görüşmek istemiyorum ama senin görüşmene tamamen saygı duyarım onlar senin ailen. Benim ailemle sen de bazı sebeplerden dolayı görüşmek istemesen ben de seni anlayışla karşılar ve görüşmen için baskı yapmazdım de.
Yalnız burada Araştır kartının önemi çıktı bir kez daha tekrar o kartın yorumlarını okuduğunuzda size yeni bir hayata başlamanız gerektiğini söylüyor aynı zamanda. Aynı zamanda siz sanırım eşiniz ile olamayacaksanız daha iyisi olması için de dua etmişsiniz karşınıza sizi mutlu edebilecek çok daha iyi bir insanın. Şu an öyle hissettim nedense. Sizin için eşiniz hayırlı olacaksa size geri dönmesini hayırsız olacak ise hiç dönememesini ve sizin en kısa sürede yeni bir hayata atılmanızı ve yeni alanlarda yeni bir çevre ve aileniz ile birlikte yepyeni başlangıçlar yapmanızı diliyorum. Eşiniz annesi ile tanıştırdığında sizi korumadı ise korkarım ki eşinizin tek başına bir birey olamama durumu var yani tek başına kararlar alamama aile tarafından zamanında çok bastırılma belki de maddi açılardan onlara muhtaç olmak gibi. Siz çok sevmişsiniz ama anladığım kadarı ile o sadece evlenmek için evlenmiş.
Ve aynı zamanda şunu hissettim. Siz içten içe yepyeni bir hayata ve insanlara açmak istiyorsunuz kendinizi. Ama içinizdeki ego burada devreye giren kartlarda çıkan gibi egonuzun sesini dinliyorsunuz bu kadar zaman harcadım diyorsunuz. Ama yepyeni bir hayata başladığınızda çok daha mutlu olacaksınız. Çünkü iç sesinizi dinlediğinizde sizde bitirmek istiyorsunuz. Ve şanslısınız ki sizi olduğunuz gibi kabul eden aileniz var bazı kadınlar boşandıklarında aileleri destek olmuyor eve bile almıyorlar.
Bizim aile de cok mutlu değil buradayım diye
Peki maddi açıdan nasılsınız kendinize ev tutabilecek bir durumunuz var mı? Belki de siz bulunduğunuz durumdan dolayı ailenizin mutlu olmadığını düşünüyorsunuzdur? Hani hassas oluruz ya böyle durumlarda size öyle gelmediğine emin misiniz?
Genel olarak boşanmayı bizim toplum sevmiyor. Ne yapacgımı bilmiyorm.
Bence bunu ailenle konuşmalısın. Neler yaşadığını anlatmalısın. Toplum sevmiyor olabilir ama ailen arkandadır belki senin gibi düşünmüyorlardır. Maddi imkanın nasıl ayrı bir eve çıkabilecek durumun var mı?
Hayır şu an imkanım yok. Psikolojik açıdan da yok. her şey karmakarısık. Bir an önce herşeyin hayrıma gelişmesini diliyorum.
İnşallah Allah her şeyin en hayırlısını versin sana.
Amin canım hepimize. Sen bazen beni düşünürsen olur da bir kart çekersin. Sürekli soru soruyorum kendime cünkü. Ayyuca cidden bana vakit ayırdıgın iiçin çok çok sağol
Rica ederim. O zaman ben burayı sık sık güncellerim aklıma geldikçe senin için bir kart çekmeye niyet edip çekerim. :D
Ya sen ne kadar iyi niyetli bir insansın. Allahım kalbin gibi bahtını da güzel yapsın
Amin inşallah. Hepimizin bahtı güzel olsun Allah her şeyin en hayırlısını versin ve hayırlısına yönlendirsin bizi.
Eğer uygun görürsen
Sanırım ben gizliden çıkamıyorum sen çıkabiliyorsun ama sağ taraftan halledebilirsin hemen takip atarım.
Ok
Geri gizlenebilirsin yani :D
Ben birwz
Süper çok sevindim. Peki bu yaşadığım durumu yorumlar mısınız? Özellikle 3 gün üst üste Başardın kartının çıkması olağandışı değil mi?