İnternet & Teknoloji Ekşi Sözlük'e girebilen var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor erişim yok galiba. engel değildir belki de çok yavaş, açılmıyor Ekşi Sözlük'e girebilen var mı? Cevapla Engel Soruları Ekşi Sözlük Hakkında Sorular Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,7b cevap paylaştı. Kimse giremiyor. vpn kullan 0 0 Yorumla
kimbu032 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Değişik bir site bir şey çözemedim ordan o yüzden girmiyorum oraya hiç 1 2 Yorumla sokoke +1 yıl Sadece okuması zevkli oluyor ama kullanması zor. Çok fazla etiket var ve aktif olmayı gerektiriyor. Bende çözemediğim için kapatmıştım Yorumla Adin_berenn +1 yıl Aslında çok kolay ama neden size öyle geldi Yorumla
Zümra_3 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Nasıl bir uygulama acaba burayı yeni keşfettim orası nasıl kafa dag8tmalıksa gireyim bende oraya 0 0 Yorumla
Eskiblablacı Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Onu da mi engellemisler... burasi da kapanir 0 0 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl İsmini çok duyduğum ama biraz cıvıttığı için pek beğenmediğim bir sayfa bence VPN ile girilir 0 0 Yorumla
kardelenn5513 Takip Et Xper 2 Yaş: 34 +1 yıl Sen söylemesen aklıma bile gelmeyecek bir uygulama artık 🙃 0 0 Yorumla
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Girip bi daha çıkamam diye girmiyorum 😬 0 0 Yorumla
Mertizm2834 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 775 cevap paylaştı. Bant daraltma oluyor ara ara 0 0 Yorumla
wesaygoodby Takip Et Guru Yaş: 26 +1 yıl trol temizliği yapıldı acaba ondan dolayı mı oldu 0 0 Yorumla
UluGökKurt Takip Et Master Yaş: 31 , eic 31% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 567 cevap paylaştı. Kimse giremiyor. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Kimse giremiyor. vpn kullan
Değişik bir site bir şey çözemedim ordan o yüzden girmiyorum oraya hiç
Sadece okuması zevkli oluyor ama kullanması zor. Çok fazla etiket var ve aktif olmayı gerektiriyor. Bende çözemediğim için kapatmıştım
Aslında çok kolay ama neden size öyle geldi
Nasıl bir uygulama acaba burayı yeni keşfettim orası nasıl kafa dag8tmalıksa gireyim bende oraya
Onu da mi engellemisler... burasi da kapanir
İsmini çok duyduğum ama biraz cıvıttığı için pek beğenmediğim bir sayfa bence VPN ile girilir
Sen söylemesen aklıma bile gelmeyecek bir uygulama artık 🙃
Girip bi daha çıkamam diye girmiyorum 😬
Ben daha sabah girmiştim
Bant daraltma oluyor ara ara
Ben gayet girebiliyorum
Vpn kullanın 🤭
Ben de giremiyorum, VPN de olmuyor.
trol temizliği yapıldı acaba ondan dolayı mı oldu
Mıntıka temizliği yapılıyor
Ben girebiliyorum
o da ne hic bile. oyorum
kapandı