İnternet & Teknoloji Tiktok yayınları yenilenmiyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Vidiyo paylaşımları gösterilmiyor depremle ilgili kim neden böyle insafsızlık yapar? Tiktok yayınları yenilenmiyor? Cevapla TikTok Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Larkzkaoon Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl O 2 tane depremzedeleri aşağılayan *rr*spular yüzünden oldugunu düşünüyorum. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka onları tutuklasınlar bir daha da salmasınlar o hastalıklı kaşrlarııı bizim ne suçumuz var Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl umarım tamamen kapatırlar 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Niye asıl çöp yuvası İstagram Twitter bildiğin edepsiz yuvası onlar bozdu bozduysa toplumu Tiktok değil Yorumla sierravista +1 yıl hepsi birbirinden saçma Yorumla
Asdfghjkl0990 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Türkiyede yasaklanmış tiktok ve Twitter galiba 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Neden gerçekler ortaya çıkacak diyemi gerçek rakamları paylaşmıyorlar köyleri hiç açıklamadılar bile deprem kayıpları 10 misli daha fazla çünkü Yorumla Asdfghjkl0990 +1 yıl Ben de öyle duydum. Dünyaya duyurmamak için yapmışlar. Yabancı ülkedeyim şahsen tiktoka bir giriyorum tüm deprem videoları. Yasaklıylrlar bu şekilde Yorumla Soran +1 yıl ertesi gün düzeldi Yorumla
Sciencelover Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl BTK engel getiriyor. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Sebeb Yorumla Sciencelover +1 yıl 5651 sayılı kanun 60. maddesinin 17. fıkrasına göre engel getiriliyor sosyal medyaya Yorumla Soran +1 yıl Neden işte sebebi ne bunu yapma hakkı ne Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
O 2 tane depremzedeleri aşağılayan *rr*spular yüzünden oldugunu düşünüyorum.
Ne alaka onları tutuklasınlar bir daha da salmasınlar o hastalıklı kaşrlarııı bizim ne suçumuz var
Vur patlasın çal oynasına biraz ara verin olmaz mı tiktokçular?
umarım tamamen kapatırlar
Niye asıl çöp yuvası İstagram Twitter bildiğin edepsiz yuvası onlar bozdu bozduysa toplumu Tiktok değil
hepsi birbirinden saçma
Türkiyede yasaklanmış tiktok ve Twitter galiba
Neden gerçekler ortaya çıkacak diyemi gerçek rakamları paylaşmıyorlar köyleri hiç açıklamadılar bile deprem kayıpları 10 misli daha fazla çünkü
Ben de öyle duydum. Dünyaya duyurmamak için yapmışlar. Yabancı ülkedeyim şahsen tiktoka bir giriyorum tüm deprem videoları. Yasaklıylrlar bu şekilde
ertesi gün düzeldi
BTK engel getiriyor.
Sebeb
5651 sayılı kanun 60. maddesinin 17. fıkrasına göre engel getiriliyor sosyal medyaya
Neden işte sebebi ne bunu yapma hakkı ne
çöktü yersen