Güncellemeler
+1 yıl
Kısıtlamanın sebebi buymuş arkadaşlar. Akp milletvekili Nursel Reyhanlıoğlu, İstanbul Belediyesi afet bölgesine yardım yaptı diye İngiliz uşağı diye havlamış linç yemesin diye twitter'a kısıtlama geldi herhalde vpn'siz girilmiyor şu an.
twitter.com/.../1623306364876472321
www.cumhuriyet.com.tr/.../acinin-kalbinde-provokasyon-eski-akp-kahramanmaras-milletvekili-nursel-reyhanlioglu-ibb-baskani-ekrem-imamoglunu-2049596
twitter.com/.../1623306364876472321
www.cumhuriyet.com.tr/.../acinin-kalbinde-provokasyon-eski-akp-kahramanmaras-milletvekili-nursel-reyhanlioglu-ibb-baskani-ekrem-imamoglunu-2049596
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Merhaba,
Evet sorun var girilmiyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, Twitter Küresel Hükümet İlişkileri Başkanı John Hughes ve Twitter'ın Türkiye'den Sorumlu Kamu Politikaları Direktörü Ronan Costello ile bir toplantı gerçekleştirdi. Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Sayan, Twitter Küresel Hükümet İlişkileri Başkanı Hughes ve Twitter'ın Türkiye'den Sorumlu Kamu Politikaları Direktörü Costello ile video konferans yöntemiyle toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda, Twitter üzerinden yürütülen dezenformasyonların yanı sıra gerçek dışı ihbarlar, sahte yardım kampanyaları ile sahte hesap ve yalan paylaşımlara karşı atılabilecek adımlar ele alındı. Toplantıda, toplumu panik ve kaosa sevk edebilecek dezenformasyonlara karşı Twitter’ın sorumluluklarına da işaret edildi. Toplantıda ayrıca Türkiye tarafından Twitter yönetimine, sosyal medyadaki dezenformasyonların önlenmesi için aktif iş birliği başta olmak üzere 'İnternet Ortamında İşlenen Suçlarla Mücadele Edilmesi Hakkında Kanun' kapsamındaki yükümlülükleri hatırlatıldı.
Kesintinin kaynağı ve çözüm önerisi hakkında açıklama bekleniyor.
Tüm Türkiye'de yaşanması sebebiyle kullanıcı kaynaklı olmadığı düşünülen Twitter sorunu için şu an herhangi bir çözüm önerisi verilmedi.
Bilgilendirme için teşekkürler.
Rica ederim. kendinize iyi bakın
Erişim engeli geldi, vpn kullan.
VPN ile giremiyorum. Olacak şey mi bu ya
İlginç
Birileri bant kıstı konuşulmasın istiyor