İnternet & Teknoloji Kalan asgari ödeme tutarı ne demek anlayamadım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Yeni temassız kredi kartı almıştım da. anlamadim bu ne demek Güncellemeler+1 yıl 26 Şubat son ödeme tarihi Kalan asgari ödeme tutarı ne demek anlayamadım? Cevapla Kredi Kartı Soruları Ödeme Soruları Ödeme Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Ödeyeceğin en ufak tutar 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Anlamadım o ne demek yani 2ay olacak daha geçen aydan 300 kusur borcum var Yorumla Boavistaa +1 yıl Asgari ödeme tutarı, kredi kartı borcunuzun son ödeme tarihine kadar ödemeniz gereken banka tarafından belirlenmiş en düşük ücrettir Yorumla Soran +1 yıl 26 Şubat son ödeme tarihi anlamadim 😑 Yorumla Soran +1 yıl Ve 7763₺ tum borcum 26 Şubat son ödemeli Yorumla Boavistaa +1 yıl Asgariyi ödemek daha iyi Asgariyi ödemedin diyelim son ödeme tarihinde geçti senden daha çok faiz alır Yorumla Soran +1 yıl Nasıl seçeceğim ki asgariyi ödeme seçeneğini? Ve benim en az aldığım şey fiyatı degilki o çünkü 4₺ ye çikolata bile aldım anlamadim off😑😔 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ödeyeceğin en ufak tutar
Anlamadım o ne demek yani 2ay olacak daha geçen aydan 300 kusur borcum var
Asgari ödeme tutarı, kredi kartı borcunuzun son ödeme tarihine kadar ödemeniz gereken banka tarafından belirlenmiş en düşük ücrettir
26 Şubat son ödeme tarihi anlamadim 😑
Ve 7763₺ tum borcum 26 Şubat son ödemeli
Asgariyi ödemek daha iyi Asgariyi ödemedin diyelim son ödeme tarihinde geçti senden daha çok faiz alır
Nasıl seçeceğim ki asgariyi ödeme seçeneğini? Ve benim en az aldığım şey fiyatı degilki o çünkü 4₺ ye çikolata bile aldım anlamadim off😑😔