Hakaret içerikli gelen bir mailin, bir gmail adresinin gerçekte kime ait olduğu bulunabilir mi? Hocam gmail abd şirketi ve türkiyeye bilgi vermez dedi doğru mu sizce?
Google gibi ABD menşeli şirketler hakaret gibi durumlarda TC savcılığı ile IP paylaşımı yapmıyor. Hakaret onlarda suç değil, yani kanunlarımız farklı olduğundan bu gibi durumlarda IP vermiyorlar. FuatAvni'nin tespiti için zamanında abd'ye heyet yollandı o şekilde bile kimliğini öğrenemediler.
2
6 Yorumla
Soran
1 ay
Hocam da sizin soylediginizin aynısını soyledi bana.🙏🏻 Tesekkurler. Bir umut sormustum. BTK’da tanıdık bulsam yine mi olmaz?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Google gibi ABD menşeli şirketler hakaret gibi durumlarda TC savcılığı ile IP paylaşımı yapmıyor. Hakaret onlarda suç değil, yani kanunlarımız farklı olduğundan bu gibi durumlarda IP vermiyorlar. FuatAvni'nin tespiti için zamanında abd'ye heyet yollandı o şekilde bile kimliğini öğrenemediler.
Hocam da sizin soylediginizin aynısını soyledi bana.🙏🏻
Tesekkurler.
Bir umut sormustum.
BTK’da tanıdık bulsam yine mi olmaz?
BTK'dan değil MİT'ten tanıdık bulsan da google vermediği sürece bulamazsın. Cumhurbaşkanına hakaret eden anonim hesaplar bulunamıyor öyle düşün.
Çok teşekkür detaylı cevabınız için.🙏🏻
Cumhurbaskanina hakaret bulunamıyorsa benimki hic bulunmaz dediginiz gibi🙏🏻
Bu arada,
Acaba sahte instagram hesabi da mi gmail diye bulunmaz hakarette?
instagram da ip paylaşmıyor
Çok teşekkürler ilginiz için🙏🏻🌸 sevgiler.
Sen savcılığa ver diyeceğim de adam kendi evinden açmamiştir. Büyük ihtimal fos çıkıyor.
Bence savcılık kararı olunca bilgi verirler
Uğraştırır baya
Yani ne kadar ugrasirim sizce
Yani pek kolay değil. Boşa uğraşırsın değmez
ne yazıdnki
bulunur