İnternet & Teknoloji 1 ay iPhone 6s ana ekrandan ekran kaydı simgesi nasıl yok edilir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 iPhone 6s Ana ekrandan ekran kaydı simgesi nasıl yok edilir ekranda durdu gitmiyor kaybedemedim yardımcı olur musunuz? iPhone 6s ana ekrandan ekran kaydı simgesi nasıl yok edilir? Cevap Yaz 6 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gizemmmmmli Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 1 ay Ayarlara giriyorsun ordan denetim merkezine sonra ekran kaydı bölümü var zaten ordan basıp kapatıyorsun 0 1 Yorumla Soran 1 ay Olmuyorr Yorumla
Nympzex Takip Et Xper 5 Yaş: 23 1 ay Telefonu kapat aç, ayarlardan > denetim merkezine gir > ekran kaydının solundaki eksi butonuna bas 0 2 Yorumla Soran 1 ay Olmuyor maalesef ana ekranda simgesi hala duruyor Yorumla Nympzex 1 ay Önemli bişeyin yoksa telefonu sıfırla Yorumla
Nataliaaaa Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 95% 1 ay Youtubede baka bilirsin 0 1 Yorumla Soran 1 ay baktımda çıkmıyor Yorumla
AleynaDerenoğlu Takip Et Master Yaş: 19 , eic 96% 1 ay Telefonu kapatıp bir daha aç düzelir herhalde. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ayarlara giriyorsun ordan denetim merkezine sonra ekran kaydı bölümü var zaten ordan basıp kapatıyorsun
Olmuyorr
Telefonu kapat aç, ayarlardan > denetim merkezine gir > ekran kaydının solundaki eksi butonuna bas
Olmuyor maalesef ana ekranda simgesi hala duruyor
Önemli bişeyin yoksa telefonu sıfırla
Youtubede baka bilirsin
baktımda çıkmıyor
Telefonu kapatıp bir daha aç düzelir herhalde.
herangi biyere iki tıkla düzelicektir
bilemem