İnternet & Teknoloji 3 ay Telegramda silip tekrar kayıt olunca bildirim gidiyor mu? sevalmmm Takip Et Xper 4 Yaş: 19 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Telegram hesabını silip tekrar kaydolunca yine bildiri gidiyor mu bilen yazsin Telegramda silip tekrar kayıt olunca bildirim gidiyor mu? Cevapla 5 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
axiakrep Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 98% 3 ay numaranın kayıtlı olduğu kişilere gidiyor 0 10 Yorumla sevalmmm 3 ay Kayıtlı olmasa da gidiyor benim eski sevgilim beni engellemisti o açınca geldi bana ama benim syan var zaten silip tekrar yüklesem diğer insanlara gidiyor mu Yorumla axiakrep 3 ay kayıtlı olmasa nasıl gidecek allah aşkına. evet yine gidiyor Yorumla sevalmmm 3 ay Tamam neyse bende kayıtlı değildi geldi bana demek ki gidiyo Yorumla axiakrep 3 ay ne diye geldi sana bildirim ay neyse gidiyor işte Yorumla sevalmmm 3 ay Ya işte dedi bilmem ne telegrama katıldı ama engellemisti beni yani bende de numarası yokt7 Yorumla axiakrep 3 ay neyse bildirim gidiyoe ama Yorumla sevalmmm 3 ay Silemedim ki hesabi Yorumla axiakrep 3 ay niye dkxlzlz Yorumla sevalmmm 3 ay Anca bir ay silmezsen kendi kendine siliniyomus saçma bir uygulama kendim silemiyor7m Yorumla axiakrep 3 ay haa dkdkd evet galiba xnxk Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 3 ay İnternet & Teknoloji konusunda 9,8b cevap paylaştı. Evet gidiyor 0 1 Yorumla sevalmmm 3 ay Silinmiuo ki
DontJohn Takip Et Yoda Yaş: 123 , eic 89% 3 ay napcn kız onu 0 4 Yorumla sevalmmm 3 ay İşime yarıyor ksmd Yorumla DontJohn 3 ay boş işlerle uğraşma Yorumla sevalmmm 3 ay Sanane bee mdmd Yorumla DontJohn 3 ay kesss Yorumla
beratbeeyyy Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 97% 3 ay Gider 0 4 Yorumla sevalmmm 3 ay Emin misin msmdmx Yorumla beratbeeyyy 3 ay Evet Yorumla sevalmmm 3 ay Ama şu an hesabım var silip açcam gene Yorumla beratbeeyyy 3 ay Accc gider Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
numaranın kayıtlı olduğu kişilere gidiyor
Kayıtlı olmasa da gidiyor benim eski sevgilim beni engellemisti o açınca geldi bana ama benim syan var zaten silip tekrar yüklesem diğer insanlara gidiyor mu
kayıtlı olmasa nasıl gidecek allah aşkına. evet yine gidiyor
Tamam neyse bende kayıtlı değildi geldi bana demek ki gidiyo
ne diye geldi sana bildirim ay neyse gidiyor işte
Ya işte dedi bilmem ne telegrama katıldı ama engellemisti beni yani bende de numarası yokt7
neyse bildirim gidiyoe ama
Silemedim ki hesabi
niye dkxlzlz
Anca bir ay silmezsen kendi kendine siliniyomus saçma bir uygulama kendim silemiyor7m
haa dkdkd evet galiba xnxk
Evet gidiyor
Silinmiuo ki
napcn kız onu
İşime yarıyor ksmd
boş işlerle uğraşma
Sanane bee mdmd
kesss
Gider
Emin misin msmdmx
Evet
Ama şu an hesabım var silip açcam gene