İnternet & Teknoloji 1 ay Xiaomi redmi note 10 kullanan var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Tavsiye eder misiniz? Güncellemeler1 ay Note 10 pro pardon Xiaomi redmi note 10 kullanan var mı? Cevap Yaz 9 Cevap Beğen Paylaş Takip Et
Everglow Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 ay Kullanmıyorum da genel olarak beğenilen bir model sepetime eklemiştim, özellikleri vs. iyi alınabilir. 0 0 Yorumla
Yunuslarr Takip Et Guru Yaş: 30 1 ay Ben kullanıyorum aradığın özelliğe göre değişir beni tatmin ediyor şarj süresi hızı kamerası 0 0 Yorumla
UluGökKurt Takip Et Guru Yaş: 27 1 ay İnternet & Teknoloji konusunda 383 cevap paylaştı. Ederim. Hatta ettim şu an. 0 1 Yorumla Soran 1 ay Note 10 pro yu dimi Yorumla
_Expendable Takip Et Master Yaş: 35 , eic 40% 1 ay İnternet & Teknoloji konusunda 581 cevap paylaştı. Pro olanı alan arkadaşlarım memnun 0 0 Yorumla
Danger97 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 ay Alacak mısın 0 2 Yorumla Soran 1 ay Evet Yorumla Danger97 1 ay 11 i alsana o zaman Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 ay Telefonda neye önem verirsin ona göre 9nericem 0 1 Yorumla Soran 1 ay Kamera hız, oyun performansı ve donma kasma olmaması Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 22 1 ay İnternet & Teknoloji konusunda 1,9b cevap paylaştı. Tavsiye etmem 0 1 Yorumla Soran 1 ay Neden Yorumla
Sertbiradamm Takip Et Xper 5 Yaş: 24 1 ay Güzel 0 3 Yorumla Soran 1 ay Kullanıyor musunuz Yorumla Sertbiradamm 1 ay Yook kuzenim kullanıyor yani sıkıntı yaratmaz Yorumla Soran 1 ay Redmi note 10 pro dimi yanlış olmasın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kullanmıyorum da genel olarak beğenilen bir model sepetime eklemiştim, özellikleri vs. iyi alınabilir.
Ben kullanıyorum aradığın özelliğe göre değişir beni tatmin ediyor şarj süresi hızı kamerası
Ederim. Hatta ettim şu an.
Note 10 pro yu dimi
Pro olanı alan arkadaşlarım memnun
Ust modelini al seneye bi onemi kalmaz
Alacak mısın
Evet
11 i alsana o zaman
Telefonda neye önem verirsin ona göre 9nericem
Kamera hız, oyun performansı ve donma kasma olmaması
Tavsiye etmem
Neden
Güzel