Xiaomi redmi 11 pro araştırabilirsiniz. Fiyat konusunda yormaz. Teknolojik olarak birçok markaya kafa tutabildiğini söyleyebilirim. Kamerası kullanan çevrem ve kullandığım kadarıyla bir İOS diyemem ama kötü de dedirtmem. Araştırmanı, mağazalara gidip test etmeni mutlaka öneririm.
Bunun harici huawei bakabilirsin alternatif olarak. Samsung bakabilirsin.
Kamerasını test etmeden alma bence :) Yorumlarda modelleri not alarak, mağazalarda test edebilirsin, e-ticaret sitelerinden alışveriş yapabilirsin ciddi mana da fiyat fark ediyor. He güvenmem diyorsan mağazalardan da satın alabilirsin.
Ben samsung A70 kullanıyorum ben öyle fotoğraf çekmeyi çekinmeyi çok sevmiyorum ama herkes çok net olduğunu söyler tabiki daha iyileri vardır ama bir göz atabilirsiniz bence
Xiaomi telefonlari iyidir. Suands 11 serisi ve ustu iyi secim olacaktir. Anneme xiaomi 10 aldim 1 ay once guzel telefon sarjida bitmiyor.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
3 yıldır Teknosa'da satış danışmanı olarak cep telefonu ve aksesuarları bölümünde çalışıyorum. Kesinlikle Xiaomi cihazları öneririm. F/P ürünü der geçerim. 🙏🏽
0
7 Yorumla
Soran
1 yıl
şu an ki telefonum xiaomi çok memnunum ama eskidi ve kamerası kötü üst modellere bakıyorum
Anladım Xiaomi Note 11 Pro 8/128 GB tavsiye ederim. Aynı cihazı 1 aydır bende kullanıyorum. Kamerasıda dahil tüm özellikleriyle bu fiyat aralığında alabileceğin en iyi telefon.
iphoneların kamerası yüz kusurlarını net bir şekilde gösterdiği için net olsada ben pek tavsiye etmiyorum. Huawei önerebilirim ama üstün kamera ödüllü telefon. Yüzü pürüzsüz gösteriyor.
Anlamadın sen 2. El 13-14 pro 13 mini 2e. El alabilirsin demek istedim Ben senim yerinde olsam infinix diyr telefpn var ona alırım a0 telefon 5-6 bin TL araştır telefona
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Xiaomi redmi 11 pro araştırabilirsiniz. Fiyat konusunda yormaz. Teknolojik olarak birçok markaya kafa tutabildiğini söyleyebilirim. Kamerası kullanan çevrem ve kullandığım kadarıyla bir İOS diyemem ama kötü de dedirtmem. Araştırmanı, mağazalara gidip test etmeni mutlaka öneririm.
Bunun harici huawei bakabilirsin alternatif olarak. Samsung bakabilirsin.
Kamerasını test etmeden alma bence :) Yorumlarda modelleri not alarak, mağazalarda test edebilirsin, e-ticaret sitelerinden alışveriş yapabilirsin ciddi mana da fiyat fark ediyor. He güvenmem diyorsan mağazalardan da satın alabilirsin.
Ben samsung A70 kullanıyorum ben öyle fotoğraf çekmeyi çekinmeyi çok sevmiyorum ama herkes çok net olduğunu söyler tabiki daha iyileri vardır ama bir göz atabilirsiniz bence
Xiaomi telefonlari iyidir. Suands 11 serisi ve ustu iyi secim olacaktir. Anneme xiaomi 10 aldim 1 ay once guzel telefon sarjida bitmiyor.
3 yıldır Teknosa'da satış danışmanı olarak cep telefonu ve aksesuarları bölümünde çalışıyorum. Kesinlikle Xiaomi cihazları öneririm. F/P ürünü der geçerim. 🙏🏽
şu an ki telefonum xiaomi çok memnunum ama eskidi ve kamerası kötü üst modellere bakıyorum
Anladım
Xiaomi Note 11 Pro 8/128 GB tavsiye ederim. Aynı cihazı 1 aydır bende kullanıyorum. Kamerasıda dahil tüm özellikleriyle bu fiyat aralığında alabileceğin en iyi telefon.
Redmi 10 c ler nasıldır acaba?
teşekkür ederim
@Ekolll009999 Gayet güzel, 5 G destekli bir cihaz tavsiye ederim. 🌸
@Soran Rica ederim canım 🌸
Pardon redmi 10 c mi yoksa oppo a 55 mi sizce bu ikisini karsılaștırır mısınız hangisidir acaba?
Sende hem ayranım dökülmesin hem su geçirmez olsun diyorsun
İos un hicbiseyi iyi degil zaten onu oneren varsa tedavi olsun.. samsung un s serileri iyidir.
iphoneların kamerası yüz kusurlarını net bir şekilde gösterdiği için net olsada ben pek tavsiye etmiyorum. Huawei önerebilirim ama üstün kamera ödüllü telefon. Yüzü pürüzsüz gösteriyor.
14 pro max dışındakilere telefon demem
Poco serisinden olabilir
samsung s20 fe
2. El al
istemiyorum
O zaman iyi çeken telefon da isteme 😂
Ama benim param az olsa
İnfimix pro 12 alırım
10 bine iyi telefonlar var 2. el olmak zorunda değil
Anlamadın sen 2. El 13-14 pro 13 mini 2e. El alabilirsin demek istedim
Ben senim yerinde olsam infinix diyr telefpn var ona alırım a0 telefon 5-6 bin TL araştır telefona
ioş.
cuco
benimle dalga geçtiğin için kalbim kırıldı 💔
Bütçe nedir
10 bin
Samsung
Bütçe?
Samsung Galax s10
Xiaomi
İphone 12
Mi 11ve 12 pro
Samsung Galaxy a ya da m serisi