İnternet & Teknoloji 1 ay Redmi Note 9 için MIUI 13 güncellemesi yapan var mı? Yılberk Takip Et Xper 2 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Ben henüz yapmadım. İnternette güncelleme yapan insanların problem yaşadığını okudum. Güncellemeyi yapıp problem yaşayan var mı? Güncellemeler1 ay Ben soruyu hard brick olma açısından sordum. Güncellemeyi yapıp hard brick olan var mı? Redmi Note 9 için MIUI 13 güncellemesi yapan var mı? Cevap Yaz 5 Cevap Beğen Paylaş Takip Et
İrelia00 Takip Et Xper 5 Yaş: 19 , eic 97% 1 ay İnternetten indirme güncelleme telefonuna kendisi düşsün sonradan sıkıntı yaşayabilirsin. 0 9 Yorumla Yılberk 1 ay Güncelleme telefona düştü zaten. Yorumla İrelia00 1 ay İllaki yapman gerek telefonunu güncel tut bi zaman sonra uygulamalarda sorunlar yaşayabilirsin Yorumla Yılberk 1 ay Telefon babamın. Kendi telefonum olsa zaten çoktan yapmıştım Yorumla İrelia00 1 ay Yani eski telefon ne kadar kararlı çalışır sonrasında bilemem ama ben Mi 10T Pro kullanıyorum MIUI 13.0.12.0 hiç bir sıkıntı yaşamıyorum Yorumla Yılberk 1 ay Diğer forumlarda okudum. Çok fazla hard brick ile ilgili soru var. Ben telefonun hard brick olmasından korkuyorum Yorumla İrelia00 1 ay Note 9 Pro var bide bende oda 12 gayet kararlı çalışıyo hard brick olabilir yani sonuçta eski telefonlar olmasın diye de yapmassan bi zaman sonra uygulamalarda sıkıntı yaşarsın Yorumla Yılberk 1 ay Birde forumda okuduğumda çoğunun güncellemeyi ekim , Temmuz gibi yaptigını gördüm. Bunların hepsi imei atılmış yurt dışı telefonlar mı? Yorumla Yılberk 1 ay Yani onlar kacak olduğu için mi hard brick alıyorlar? Normal bir note 9'da hard brick olma ihtimali ne? Yorumla İrelia00 1 ay Alakası yok ailemde bide note 10 var bu yenilerden benimkisi yurt dışı ama babamınkisi yeni telefon olmasına rağmen bana erken düştü Yorumla
Melissskedim Takip Et Xper 3 Yaş: 60 1 ay ben yaptim lutfen yapma guncelleme sakin yapmaaaa 0 2 Yorumla Yılberk 1 ay Kasma problemi mi var yoksa hard brick mi? Yorumla Melissskedim 1 ay kasit=yorr Yorumla
Mathildartg Takip Et Xper 4 Yaş: 18 , eic 94% 1 ay Ben kullanırken yapmıstım hic bir sorun yoktu 0 7 Yorumla Yılberk 1 ay Güncelleme ne zaman geldi? Yorumla Mathildartg 1 ay Baya onceee Yorumla Mathildartg 1 ay Aylar once Yorumla Yılberk 1 ay MIUI güncellemesi olduğuna emin misin? Telefonun yurt dışı mı? Yorumla Mathildartg 1 ay Eminim güncellim her cihazi actığımda mıuı 13 yazıyordu pembe renkte Yorumla Mathildartg 1 ay Yeni güncelleme de iphone gibi olmustu bildirim yeri yukarıdan indirince güzeldi ve hic kasmadı Yorumla Mathildartg 1 ay Yurtdışından almadım ama annemindi bi telefoncudan almisti pek bilmiyorum Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eic 99% 1 ay İnternet & Teknoloji konusunda 8,1b cevap paylaştı. Bence şu an yapma 0 1 Yorumla Yılberk 1 ay Neden? Hard brick mi yoksa kasma mı?
Doğubey3 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 1 ay Yapma sakın 0 4 Yorumla Yılberk 1 ay Her telefonda mutlaka sıkıntı çıkıyor mu? Yorumla Doğubey3 1 ay Çin malı telefon bazı güzel özellikleri var ama daha çok kasıyor Yorumla Yılberk 1 ay Kasması sorun değil. Hard brick olmasından korkuyorum. Tel babamın Yorumla Doğubey3 1 ay Yapma gerek yok Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İnternetten indirme güncelleme telefonuna kendisi düşsün sonradan sıkıntı yaşayabilirsin.
Güncelleme telefona düştü zaten.
İllaki yapman gerek telefonunu güncel tut bi zaman sonra uygulamalarda sorunlar yaşayabilirsin
Telefon babamın. Kendi telefonum olsa zaten çoktan yapmıştım
Yani eski telefon ne kadar kararlı çalışır sonrasında bilemem ama ben Mi 10T Pro kullanıyorum MIUI 13.0.12.0 hiç bir sıkıntı yaşamıyorum
Diğer forumlarda okudum. Çok fazla hard brick ile ilgili soru var. Ben telefonun hard brick olmasından korkuyorum
Note 9 Pro var bide bende oda 12 gayet kararlı çalışıyo hard brick olabilir yani sonuçta eski telefonlar olmasın diye de yapmassan bi zaman sonra uygulamalarda sıkıntı yaşarsın
Birde forumda okuduğumda çoğunun güncellemeyi ekim , Temmuz gibi yaptigını gördüm. Bunların hepsi imei atılmış yurt dışı telefonlar mı?
Yani onlar kacak olduğu için mi hard brick alıyorlar? Normal bir note 9'da hard brick olma ihtimali ne?
Alakası yok ailemde bide note 10 var bu yenilerden benimkisi yurt dışı ama babamınkisi yeni telefon olmasına rağmen bana erken düştü
ben yaptim lutfen yapma guncelleme sakin yapmaaaa
Kasma problemi mi var yoksa hard brick mi?
kasit=yorr
Ben kullanırken yapmıstım hic bir sorun yoktu
Güncelleme ne zaman geldi?
Baya onceee
Aylar once
MIUI güncellemesi olduğuna emin misin? Telefonun yurt dışı mı?
Eminim güncellim her cihazi actığımda mıuı 13 yazıyordu pembe renkte
Yeni güncelleme de iphone gibi olmustu bildirim yeri yukarıdan indirince güzeldi ve hic kasmadı
Yurtdışından almadım ama annemindi bi telefoncudan almisti pek bilmiyorum
Bence şu an yapma
Neden? Hard brick mi yoksa kasma mı?
Yapma sakın
Her telefonda mutlaka sıkıntı çıkıyor mu?
Çin malı telefon bazı güzel özellikleri var ama daha çok kasıyor
Kasması sorun değil. Hard brick olmasından korkuyorum. Tel babamın
Yapma gerek yok