Arkadaşlar bir arkadaşım Snapchatini sildiğini ve kullanmadığını söylediği halde bazı zamanlarda 30-50 arası snapi artıyor. Bunun sebebi nedir bilenler yardımcı olabilir mi?
1 ay
Snapchat puanı hesabına girmediğin halde neden artar?

Arkadaşlar bir arkadaşım Snapchatini sildiğini ve kullanmadığını söylediği halde bazı zamanlarda 30-50 arası snapi artıyor. Bunun sebebi nedir bilenler yardımcı olabilir mi?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
ya onun atması gerekmiyor ki ekli olduğu kişiler ona snap atarsa onun puanı da yükselir normal yani
Açmazsa yükselmiyor kendim ve arkadaşlarımda bizzat denedik
hayır snapleri acip acmamasi önemli degil yükselir
Bunu bana biraz daha açık anlatabilir misin veya gösterebilir misin?
Hayır
Biz çünkü denedik bizzat ondan diyorum
ya şimdi yükselmez diyon da uygulamadan çıkıp girip güncelleyip mi baktın yoksa direkt profile mi girdin yükselir diyorum sana
Sürekli belli aralıklarla yükseliyor. Bir kere olan bir şey değil ki bu
snap atıyorlar çünkü.
Senin önerini de göz önüne alacağım teşekkür ederim
sebebi arkadaşının yalan söylemesi olabilir fkdhsh
Sağol ya dksbdksjdjx
Birşeylerini beğeniyorlardır
Beğenme yok ama kardeşim orada
Aaaaaa
:) evet
Sana snap atılıyor sanirim
Nasıl yani anlamadım bu durumu
Belki yalan söylüyordur
Olabilir
Birkaç kişide daha görmüştüm bu durumu. Olabiliyor
Ama snap atmadığı halde veya mesajlaşmadığı halde nasıl artabilir ki biraz açabilir misin yazdığını
Nedenini ben de bilmiyorum ama öyle oluyor snapleşmediği halde puanı artabiliyor. Birkaç gün önce bir kız da aynı soruyu sormustu hatta burada.
Fakat benim gördüklerimde bu derece bir artış yoktu galiba. Senin gördüğün kişilerde artış ne kadardı acaba?
Hatırlamıyorum o kadarını ama belki arkadaşın da sana yalan söylüyor olabilir çok fazla artıyorsa Snap puanı. Sevgilin mi
İstek attım sana şimdi
O puanın amacı nedir