Ben bilgisayar oyunu çok severim teknolojiyle cok alakalıyımdır. Lol ve skyrm oynarım genellikle, ama kim duysa çok şaşırıyor. kızların çoğu oyun oynamaz mı ya da neden oynamaz benim etrafımda oyun oynayan çok kız oldugu için enteresan geliyor.
Cevabın nedir?
kızlar bilgisayar ne doğru düzgün onu bilmezler anca telefondan facebook twitter instagram onların prolarıdır :D pc oyunu oynayan kız görünce şaşırmamak elde değil. ben 9 senedir knight oynuyorum ne karı kocalar gördüm beraber oynayan :) point blankta bile bir sürü kız var ki lolde kızların oynayacağı tarzdan bir oyun oldugunu için oynayan cok ama abaza olan kısım ağğğ kız oynuyoğ lağn diyerek şaşırırlar :D
09 Yorumla
Soran+1 yıllolde kimliğimi ifşa etmiyorum :D çünkü kendi ismiyle aldıgı nickname yüzünden birsürü laf yiyen bir kız arkadasım var benm basıma gelse sinirden oyunu oynayamam hemen sinirleniyorum oyunda çünkü ben :D
Soran+1 yılya evet bide yayın falan yapıyolar 10 yaşındakiler açıp gülüyoruz çok komik oyunda karşımıza gelsinler diye dua ediyoruz :D
En İyi Cevaplar
kız işte. otur birlikte playstation oyna. bot pre yapın lolde. ne bileyim gow hakkında bilgi sahibi olsun. kendi değerini bil değerini.
05 Yorumla
Soran+1 yılbot pre yapıyoruzda sinirleniyorum ben kötü oynarsa falan asdfghn ayrı mainlerde oynuyoruz daha iyi oluyor öyle :D
Soran+1 yılkamplasın koridoru öncelik tanısın maviyi hep sana salsın asdfghjkfds
Soran+1 yılsadhjkjhgfdsas dfg D: :D :D
+1 yılValla üniversite zamanı eşimle cafelerde gecenin bivaktine kadar beraber oyun oynadığımız olmuştur. Şimdide hala pc de ve ps3 te oynuyoruz. Hatta artık oğlumla beraber oynuyoruz. Bide cumartesileri sinema gecemiz var ohhh keyif :D
20 Yorumla
+1 yılNe var bunda ben de PES oynuyorum cok hosuma gidiyor ve playstation da bircok erkek oyunu oynuyorum dövüsten araba yarışına kadar :)
12 Yorumla
Soran+1 yılbişey yok zaten ama sürekli şaşırıyorlar falan sıktı yani aynı muahbbetler onu demiştim zaten.. kapışırız o zaman pes te :P
- +1 yıl
https://i.hizliresim.com/Z1B5vk.jpg ..
Neye şaşırıyorlar odam da oyun konsolu var. sanki onlara özel kullanan lez olur yazıyor üzerinde :))
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
31Cevap
lol oynuorsan ekle benı facede oynayak sen bendensın bende cok oyun severım oyun oynamak edd cogunluklan erkek oynadıgı ıcın oyle derler ama oyun sadece erkek ıcın deıl kı z erkekde oynayabılır servet88010@hotmail. com ekle konusalım oyunda oynayalım ama zorlan deıl s
06 Yorumla
Soran+1 yıl2 senedir falan
Soran+1 yılnidalee cok güzel oynarım
Bence gayet iyi bir özellik. Gelinlik ve Damatlıklarıyla PES oynayan bir çiftin resmini görmüştüm nette. Hiç çıkmaz aklımdan :D
02 Yorumla
Soran+1 yılçok havalı asdfgh
+1 yılLOL hastalık ya :-) leona bacı en büyük yoldaşım lolde leona ya kasmadığım build kalmadı :-D hangi serverde oynuyorsun buradan bana ulaşır mısın?
00 Yorumlazamanındada kınaytı bayanlarla oynadıgım ıcın bana tuhaf gelmıyor lol atak bı el hadi sabahten berı pvp atmadım :D
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 448 cevap paylaştı.
+1 yılyoo neden enteresan gelsin, benimde tanidğim bildiğim çook kız var lol oynayan vs ama ben hiç onlnie oyunlara bulaşmadim :S
03 Yorumla
Soran+1 yılçok vakit kaybettiriyor dogru ama ruhum dinleniyor benim :D
- +1 yıl
eğer de şarj oalrak diyorsan sıkıntı yok ama senin günlük hayatini etkiliyorsa bu oyunlar o zman sıknyı çoook
ben o yüzden hi bulaşmadim onlnie oyunlara kendimi biliorum piskopata bağalrim çünkü :P - +1 yıl
Doom 2016 oyununu deneyebilirsin En iyi FPS oyunlarından biri ve Online tarafı çok güzel olan bir oyun :)
- İnternet & Teknoloji konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılgüzel bir şey tabi ki erkek arkaşında varsa bu konuda çok eğlenceli zamanlar geçirebilirsiniz...
02 Yorumla
Soran+1 yılevet bak o yönden çok şanslıyım oda bir gamer :D o yzden bayag egleniyoruz
- +1 yıl
iyi eğlenceler :)
+1 yılBence çok ta garip değil. Gayet normal. Oyun önerisi ister misin?
04 Yorumla
Soran+1 yılolur ama frp tarzı olursa alırım bir dal :D
- +1 yıl
Oyun oynarken tarzlarına hiç bakmadım. Prince of Persia, Crysis, Dark Sector, Medal of Honor
Tekrar tekrar oynadığım oyunlar bunlar. Daha çok oynadığım oyun var ama hatırlayamadım.
Soran+1 yılteşekkür ederim :D
- +1 yıl
Rica ederim..
bende şaşıranlara şaşırıyorum kızlarda en az erkekler kadar oyunları sever
01 Yorumla
Soran+1 yılevet bence de haklısın <3
+1 yılBen eski sevgilme öğretmiştim bir ara silkroadı birlikte oynuyorduk :D
Ama kızların oynaması hoş ve ilginç geliyor012 Yorumla
Soran+1 yılbende kız arkadaslarım oynasın istiyorum kimisi seviyor kimisi sevmiyor ama kızlar grubu oluyor eglenceli oluyor :D
- +1 yıl
şimdi hangisini oynuyon :D
Soran+1 yılLeague of legend
- +1 yıl
oda beni hiç sarmadı be çocuk çocuk grafikleri mevcut
Soran+1 yılgrafikleri iyi degilde stratejik bir oyun ya hoşiuma gitti bayag
- +1 yıl
yulgang2 denedinmi
Soran+1 yılyok denemedim ama güzel diyorsan alırım bir dal
- +1 yıl
bilgisayarının iyi olması lazım aşırı kapasiteli ve mükemmel grafiklere sahip bir oyun internetten ilk baış videolarını izle
Soran+1 yılbilgisayarım gamer pc ya sıkıntı cıkmaz o yuzden ben bir bakayım ona en iyisi..
Soran+1 yılteşekkürler bu arada
- +1 yıl
bak bakalım
- +1 yıl
ne demek bir gamer bir gamer muhtaçtır :D
önerebileceğin varsa bana öner bişiler bu aralar yolsuzum :d
+1 yılBende severim, teknoloji ile ilgilenmende çok iyi bence
10 Yorumla
+1 yıllol ve skyrim iyimiş o kadar çok oyun oynayan kız arkadaşım varki pesçiler cod cular hatta counter cılar şaşırmıyorum artık :)
02 Yorumla
Soran+1 yılorta dünyada elf olsam <3 :D:D
- +1 yıl
olabilir elf kızları güzel oluyor :)
bence iyi bişey yani oynamayip teknolojısi olana kadar oynamak daha iyi =)
02 Yorumla
Soran+1 yılnerd bir yaşam tarzı benimsedim :D
+1 yılValla ben etrafımda hiç görmedim ama neden olmasın. Onlarda insan bizde. Bi fark yok aramızda :D Bu arada abla beraber oynayalım dersen diye discord nickimi buraya bırakıyorum. Discord:Jr Dovahkiin#3226 , İyi günler dilerim herkeze
00 YorumlaNe güzel işte en güzeli bilgisayarının özellikleri ne apla
07 Yorumla
Soran+1 yıl32 gb rem 6 çekirdekli işlemci gtx 770 ekram kartı , ssd harddisc anakart asus ram page
Soran+1 yıl32 gb Ram l*n :D ne az mı :D hard dick 2 tb :D
Soran+1 yıltabiki sağlam yahu benim bilgisayarın piyasa degeri yaklaşık 12.000 lira :D hava atmalıyım ne emeklerle toplandı o bilgisayar :D
+1 yılen sevdiğim kız modeli birde sporla ugrasıyosan tamam bir cay içelim :)
02 Yorumla
Soran+1 yılbak ordan tutturamadık sporla ugrasmıyorum ama gitar çalarım :D
- +1 yıl
tamam o zaman kahve içelim :)
+1 yılproblem yok sen devam et. herkesin kişiliği farklıdır sonuç olarak ;)
00 Yorumlabende severim bir kızın oyun oynamasını hatta fifa bile kapısırım yani :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKızlar genelde bir oyuna hayran olup onu oynuyorlar sadece. Erkekler gibi değiller.
02 Yorumla
Soran+1 yılBilmem ben çoğu oyunu takip ederim alırım standart bir gamer gibiyim yani
Cevap sahibi+1 yılTebrikler o zaman. :)
+1 yılOyun oynayan kiz candir hic tukenmeyin ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılyanıma yandaşta topluyorum türümüzün devamını saglıyorum :D
- +1 yıl
Topla walla crisis oynuyodu benim eski hatun da sonra birakti igrenc bir insan oldu cikti :3
+1 yılNeden oynamasın bir neden yok oynamaması için
00 YorumlaBenim de oynayan tanıdığım kızlar var saşırmadım.
01 Yorumla
Soran+1 yılpeki :R
oynar oynar sen de oyna kaç yaşındasın
021 Yorumla
Soran+1 yıl25 yasındayım ama tepkilerden sıkıldım artık 'aaa , oo , hii' oynuyorum işte yaa öfff.. moduna giriyorum artık -_-
Soran+1 yılgünden güne değişiyor ama bazen fazla kaptırıyorum günde 4 5 saat falan ama işe baslamadan önce bazı günler basından kalkmayıp bütün gün oynadıgım oluyordu
Soran+1 yılvar ya beraber oynıuyoruz zaen
Soran+1 yıloyun arasında sev, şmem oyun önemli benim için ama film arasında sevişiriz.. zaten birlikte yasıyoruz 1 senedir..
Soran+1 yılderim tabi yalan mı soylicem soru sorma platformu insanlar her türlü soruyu cevabı paylaşıyor burada cevap veriyorum sana mı sorucam ayrıca kimliğimde gizli niye çekineyim
Soran+1 yılsevişmek sapıklık degil senin gibi insanlar için öyle bişey.. çünkü sen abaza gelmişsin abaza gideceksin yapacak bişey yok.. Annen baban seni tencerede karıştırıp mı yaptı sanıyorsun acaba merak ediyorum dogrusu..
- +1 yıl
sıtede sapık var eddd sevısmek sapık deıl sapık olmadıgını bıldıgım halde sapık dıcek kadar mal olmadıgıma gorede demem ama sen yanlıs anladın sen evde naptıgını aksamları naptıgnı bılmıormuyuz bız ınsnaın hayatını bılıoruz :D nese uzatma sus senlenmı ugrascam onune gorene bız sevıoruz dıe anlatın ne dıyım o sır olarak kalmak yerıne onunuze gelene soyleyın yuh be bu ne dır
Soran+1 yılöff saçmaladın ya.. banane sitede sapık varsa burada ben kendimi ifşa etmiyorum ayrıca bunun yargısıda sana düşmez boş boş konuşuyosun işte.. hadi git artık..
Soran+1 yılaç bak orda kategoriler var içerisinde cinsel yaşam var..
lolda hangı kumedesın :D maının feln ney :D
07 Yorumla
Soran+1 yılgenellikle mid Mid. gümüş 2 :D
Soran+1 yılben jungle yapamıyorum ya o kadar denedim beceremiyorum yeteneksizim yemedigim küfür kalmıyor jung yapınca asdfghjhgfd
Soran+1 yılgüncellemem yapmadım ya en son.. yapınca eklerim :D
+1 yılyoo oynarlar çok fazla var bu aralar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSupport lazım bana seri win için. .
02 Yorumla
Soran+1 yılmorgana yı güzel oynarım bak
- +1 yıl
Bende leona da üstüme tanımam morgana da iyi. Sup main tüm suplar açık da belli başlı karakterlerde iyiyim
Gizli Üye(30-35)+1 yılben oynarim bos vaktimde
01 Yorumla
Soran+1 yılhep oyna :P
Kızların oyun oynamaları + bir özellik bence :D
00 YorumlaOlabilir pes bilen sevgilim olsa iyi olurdu
00 Yorumla
+1 yılLol Garenn :))
05 Yorumla
Soran+1 yılniye garen :D
- +1 yıl
Mana yok can ıyı gerı kalanlar ıtemle kapatılıyor bence :))
Soran+1 yılhahaha yok ya daha iyileri var benim en favori tank herom jax :D
- +1 yıl
aynen bak bı o ve darıusta cok ıyı :D
- +1 yıl
Biri tank mı dedi? Ölmeyen hero alistar. En sağlam tanlardan biri leona rammus malphite varken jaxa tank kasmak pasife hakaret :-)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende legend online oynuyorum :D
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNeden
Soran+1 yıloo yee :D <3
+1 yılkafana göre takıl reiiizzz ;)
00 Yorumlabıyıklarında var mı güzel aplam
08 Yorumla
Soran+1 yılniye oyun oynayanlar pislik içinde bakımsız falan mı geziyor sanıyorsun acaba
Soran+1 yılo zaman sen deodorant sıkınca kendini gay zannedenlerdensin
Soran+1 yıl2 bucuk falan
Soran+1 yılasdfghjgfdsa rüyanda belki
Soran+1 yılasdfghjhgfds zoruna gitti yazık lafı yiyince küfür kıyamet tam bir ergen piskolojisi <3 zekasıyla alt edemeyince çok sık görülür çünkü zekasızdırlar :D
GTA Online?
02 Yorumla
Soran+1 yılpahalı ya alamadım daha yeni battle field 4 aldım
Devamını Gör(18)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri