İnternet & Teknoloji 1 ay Neden kadin hacker yok? djdbdndnshhwjsiwhw Takip Et Xper 1 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Benim bildiklerim hep erkek Neden kadin hacker yok? Cevap Yaz 9 Cevap Beğen Paylaş Takip Et
DewilTUYU Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% 1 ay Kendileriyle ve dedikoduyla mesgul olduklari icin hackerliga zaman ayiramiyorlarmis 😎 0 0 Yorumla
Karanlıktayüzen Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% 1 ay Kadınlar erkekler kadar yetenekli değil bu satrançta da aynı şekil 0 0 Yorumla
m İstanbull_hanım Takip Et Master Yaş: 26 , eic 98% 1 ay İnternet & Teknoloji konusunda 438 cevap paylaştı. Oluyorum olacağım ablam az kaldı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 ay Kaç tane hacker tanıyorsun Allah aşkına ya 0 4 Yorumla djdbdndnshhwjsiwhw 1 ay 2 tane tanıyorum ikiside erkek Yorumla Cevap sahibi 1 ay Genelleme yapacak kadar veri yok elinde demek ki Yorumla djdbdndnshhwjsiwhw 1 ay Sen öyle san kadınlar çoğu konuda maalesef yetersiz kalıyor Yorumla Cevap sahibi 1 ay Yahu benim bir arkadaşım kabin memuru ve erkek, tanıdığım tek kabin memuru da o, bu durumda bütün hostesler erkektir mi demeliyim? Ne kadar aptalca olur farkında mısın? Yorumla
Sselingull Takip Et Xper 4 Yaş: 21 1 ay Hacker tanıdığınız mi var 0 1 Yorumla djdbdndnshhwjsiwhw 1 ay Var. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kendileriyle ve dedikoduyla mesgul olduklari icin hackerliga zaman ayiramiyorlarmis 😎
Kadınlar erkekler kadar yetenekli değil bu satrançta da aynı şekil
İlgisi olan kadın sayısı az
Oluyorum olacağım ablam az kaldı
kadınlar hiç bi yerde yok
İlgilerini çekmiyor demek ki
Kaç tane hacker tanıyorsun Allah aşkına ya
2 tane tanıyorum ikiside erkek
Genelleme yapacak kadar veri yok elinde demek ki
Sen öyle san kadınlar çoğu konuda maalesef yetersiz kalıyor
Yahu benim bir arkadaşım kabin memuru ve erkek, tanıdığım tek kabin memuru da o, bu durumda bütün hostesler erkektir mi demeliyim? Ne kadar aptalca olur farkında mısın?
Hacker tanıdığınız mi var
Var.
Urfa'da vardır varsa 😄😄