İnternet & Teknoloji 1 ay Satış yapmama rağmen takipçim artmıyor, takip eden de bir süre sonra çıkıyor. Ne yapmalıyım? Tugram24 Takip Et Xper 1 Yaş: 18 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Satış yapmama rağmen takipçim artmıyor, takip eden de bir süre sonra çıkıyor. Ne yapmalıyım? Cevap Yaz 7 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Mrt8787 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 95% 1 ay İnsanları ayrıştırmamalisin!. Her hangi birnkonuda fikir beyan etmemelisin. Yanlış bilgi paylaşmamalısın, her bilgi teyit edilmeli. Yorumlarını özele sakla.. ben şahsen yukarıdakileri yapanları takipten çıkıyorum.. 0 0 Yorumla
iamelody Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 97% 1 ay Konsept nedir tam olarak? Ürün ticareti ise, sık indirim ve çekiliş vb. gibi pazarlama taktikleri müşteriyi çeker. 0 0 Yorumla
buzz_adam Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 90% 1 ay Satış yönetim sistemini kuvvetlendir müşteriyi olaya dahil edecek şeyler kurgula ve resimlerde göze hitap et. 0 0 Yorumla
mert1512 Takip Et Yoda Yaş: 26 1 ay İnsanların ilgisini toplaman lazım sadece ürün paylaşarak zor biraz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
İnsanları ayrıştırmamalisin!. Her hangi birnkonuda fikir beyan etmemelisin. Yanlış bilgi paylaşmamalısın, her bilgi teyit edilmeli. Yorumlarını özele sakla.. ben şahsen yukarıdakileri yapanları takipten çıkıyorum..
Konsept nedir tam olarak? Ürün ticareti ise, sık indirim ve çekiliş vb. gibi pazarlama taktikleri müşteriyi çeker.
Satış yönetim sistemini kuvvetlendir müşteriyi olaya dahil edecek şeyler kurgula ve resimlerde göze hitap et.
İnsanların ilgisini toplaman lazım sadece ürün paylaşarak zor biraz
Hangi sosyal platform bu?
Satış şeklini değiştir
Bilemiyorum