Huwai orijinal şarj kablolarının güncel fiyati nedir acaba?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Teknosa yakınsa ordan bakılabilir. Orjinali baya pahalıdır. Bir amerika malı şarj kabloları var teknosada. Onlar iyi orjinali gibi şarj ediyor kaliteli. Bi tık daha uygun fiyatı
Maalesef yok. Orijinali ne kadar pahalı olabilir ki iste onu merak ettim internette var ama orijinal mi bilmiyoruz 180 tl yede var mesela bu telefon alinca yaninda gelen kablo çok hızlı dolduruyor ama muadilleri bu kadar iyi midir bilmiyorum
180e bulamazsın. Ben aldım teknosadan anker marka. Abd malı 200e flan almıştım şimdi nekadar bilmiyorum sitede bulabilirsin. Buda hızlı dolduruyor. Öyle 2. Sınıf kalite değil. Aynı buda. Gayet sağlam hızlı dolduruyor
Orijinali ne kadardir tam tahmini bi fiyat soyler misin? Ona göre karşılaştırma yapicam ben güncel fiyatları bilmiyorum su anki yırtıldı
Büyük mağazalarda görülmüyor sadece kablo oyüzden emin olamadıüımdan teknosadan baktım. Anker markasını önerdiler bi deneyeyim dedim baktım buda aynı. Kalitesi de güzel. İş görüyor önemli olan o. Kötü de değil malzemesi oyüzden çok takılma huaweiye. Dediğim gibi nette bile görülmüyor biyük sitelerde orjinal sade kablo
Sadece seye dikkat ediyorum orijinali cok hızlı dolduruyor muadilleri ayni görevi görmezse diye çekiniyorum
Aldım diyorum da 😃 P20 pro benimkide süperşaj destekli. Kablo yırtıldı bide sürekli işe eve taşıyodum aldım kablo evde süperşaj ve yeni kabloyla şarj ediyorum gayet hızlı ediyor. İşyerinde orjinal kopuk kabloyu normal adaptörle dolduruyorum o geç oluyor 😃 Ama yenisi orjinal adaptörle. Aynısı gibi hızlı dolduruyor.
Normalde dediğin gbi kabloda önemli kötü olursa doldurmaz. Ama bu amerika malı aynı orjinal gibi hızıda kaliteside
Ben alana kadar 400 falan olur 😅
250 görülüyor teknosada benim dediğim git al şunu bırak huawei kablosunu 😃Yakında varsa git de huawei süperşaj kullanıyorum anker kablo alcam ona uygun. Uzunluğunu seç al çok kısa olmasın da 😃 Aynı ürün işte önemli olan hızlı şarj etmesi kabloyu tutuncaki kalitesi. Aynı huawei 😃
Bütçem yok su an icin fjrj yırtık mirtik idare edecem artik :/
https://www.hizliresim.com/sq8kdql
Yırtık da iş görüyor benimkide öyle. Hala işyerinde direniyor. Zaten bunları yapanlar ayarlı yapıyor. Applede öyle
Dedigin bu mu
Aynen kablo bu. Hızlı şarj iyi bişey ya çabuk doluyor. Ama tiktok flanla ilgilenmezsen. O emiyor şarjı.
Yok isim yok tiktokla 😅 ama sey ya zamanla ucu kirildi tam şarj soketine girecek yer :// onun haricinde iyiydi bu arada bu benimkine benziyor hizida ayni olabilir
Aynı olmasa telefon uyarıyor zaten. Huawei kablosuz kulaklık aldım. Onun kablosuda ucuda bundan. Yanlışlıkla onu tele taktım. Orjinal hızlışarjı tak dedi tel.
Bu anker aynı orjinali gibi. İyi marka dandik değil
Aa bak bilmiyorumdum bunu ama ben tele orijinal olmayan kulaklik takiyorum kablolu olan uyari vermiyor saj farkliysa bilmiyorum
Bende vermişti onda.
Telin huawei mi?
Evet 😅
Ben hic muadil sarj aleti takmadi taksam belki bende de uyari verir ama bu özelliğini bilmiyorumdum umarim benimkid3 bu izelliktedir 😅ki sahte oldugunu anlayabilirim bazen orijinal diye sahtesini kakaliyorlar falan
Sahteden ziyade kablosuz kulaklığın akım gücü azdır ondan öyle yazı gelmiştir. 😅
Evet olabilir benimki huawei mate 20 lite
Şarjları iyi gidiyor güzel oyüzden bu telefonlar
Şükür bozulmazsa iyi
Rüyamda bile gece huawei kablo gördüm Allah seni iyi etsin. Kablo kablo işlediniz bizi gece 😃
Ne alaka yoksa agzi gözü mu vardifhdj
He evet konuşuyodu 😃
Mi nin hızlı şarj kablosu geliyormuş a101e görürsen al onu oda iyidir fiyatı da uygun
Valla bizim burada 1 tane var o da güncel ürün getirmiyor maalesef
Hala kablo mu arıyosun fakir. Ver şu adresini benim kabloyu göndereyim seni beni geçtim telefonun hayatı kurtulsun bari 😏
Ahah teşekkür ederim yok su an arayış içinde degilim orijinali kullaniyorum yirtildi ama neyse
Bişey olmaz benim biri öyle arada çarpar okadar😅
Anlamadim?
Benim kablomun biride seninki gibi. Bişey olmaz şarj ediyosa sıkıntı yok. Arada ince bi çarpıyor okadar
He yok allahtan benimki çarpmiyor ama üzülüyorum ☺️ cok zor öyle kabli eskitmisimdir o yüzden birde oksitlendi falan yesil yesil
Bozulana kadar kullan istersen a101deki gibi uyguna bulursan yedeklersin hızlı şarj özellikli. Ben dahada pahalılaşır die bide evde işte ayrı olsun die almıstım
Bizim buradakine güncel urun pek gelmiyor merkez olsa bakardim mutlaka
boş ver kullan şimdi
Telim bozuldu fhfjfj
Nazar ettik 😃
Valla öyle olfu 😭
Sağlık olsun boş ver 3310 var bennde yedek ya da 8800 yollayayim sana 😀
5 para 10 para Google da yazar
Ne sacmaliyon ammmk