İnternet & Teknoloji Letgodan falan 2. el telefon alınır mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Diğerini sattım borcum vardı yenisine para veresim yok 2. el alsam üzer mi beni? Güncellemeler+1 yıl Bende satmıştım diyeceğim ama ben telefoncuya satmıştım Letgodan falan 2. el telefon alınır mı? Cevapla Telefon Soruları Fal Soruları Satış Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. Alınmaz bence. 0 0 Yorumla
J_eSSe Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Dolaptan ben 2. el aldım kullanıyorum ama aşırı aşırı bakman gerekiyor , dolandırılıyordum çok sağlam iş değil. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Sıfıra mı kaldık yine :/ Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Apple alacaksan evet, Android alacaksan hayır 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Apple alıcam evet Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı. Pek güvenme derim internet üzerinden gidip cihazı inceleyip almak daha doğru çünkü bazıları dolandırıci oluyor maalesef 0 0 Yorumla
Vito_Carlone Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 47% +1 yıl Telefondan anlayan biriyle gidersen üzmez hatta daha iyi olur 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Onu nereden anlarım peki Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 806 cevap paylaştı. Satıcı ile birlikte telefoncuya gidip kontrol ettirilirse olur 0 0 Yorumla
Delikanlisback Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Sahibinde de param güvende hizmeti var onu da bir araştırmanı tavsiye ederim 0 0 Yorumla
Rose2113 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5,9b cevap paylaştı. İkinci el alınmaz. Yenilenmiş telefon alın. Bir sene de garantili oluyor. 0 0 Yorumla
Seecret_ Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl İnternetten alınan telefonlara güven olmaz cünkü ekranı değismis geliyor 0 0 Yorumla
RıfatŞen Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Hayır Alınmaz Tabikide Telefonundan Alınır 0 4 Yorumla RıfatŞen +1 yıl Telefoncudan Yorumla Soran +1 yıl Üzer diyorsun yani Yorumla RıfatŞen +1 yıl Üzer Demedim Letgoda Telefonların Hepsi Çizik Oluyo Kırık Oluyo Telefoncuda Sapa Sağlam Oluyo Yorumla Soran +1 yıl Telefoncuya bakayım olmazsa mecbur sıfır alacam Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 661 cevap paylaştı. Üzer be güzelim 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Öf şimdi git sıfıra 23 bin ver en az falan uğraşamam yav Yorumla Akrep-Bir_Adam +1 yıl www.trendyol.com/.../x4-pro-5g-8gb-ram-256gb-siyah-cep-telefonu-xiaomi-turkiye-garantili-p-335915697al bunu , sana yeter :) Yorumla Soran +1 yıl Ben apple'a çok alıştım başka kullanamıyorum Yorumla Akrep-Bir_Adam +1 yıl Yani bir şey diyemem. Apple hak ediyor ama o kadar para az değil hani. yerinde olsam sana önerdiğim telefonu alırdım. diğer parayla da kendine 6 tane çeyrek altın al :D :D Yorumla Soran +1 yıl Altın alacak kadar hayatı ciddiye almıyorum artık çalış ve savur benim için böyle kendimi sıkamam kısıtlayamam Yorumla Akrep-Bir_Adam +1 yıl Sen bilirsin :) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Alınmaz bence.
Dolaptan ben 2. el aldım kullanıyorum ama aşırı aşırı bakman gerekiyor , dolandırılıyordum çok sağlam iş değil.
Sıfıra mı kaldık yine :/
Apple alacaksan evet, Android alacaksan hayır
Apple alıcam evet
Pek güvenme derim internet üzerinden gidip cihazı inceleyip almak daha doğru çünkü bazıları dolandırıci oluyor maalesef
Telefondan anlayan biriyle gidersen üzmez hatta daha iyi olur
Onu nereden anlarım peki
Satıcı ile birlikte telefoncuya gidip kontrol ettirilirse olur
Sahibinde de param güvende hizmeti var onu da bir araştırmanı tavsiye ederim
İkinci el alınmaz. Yenilenmiş telefon alın. Bir sene de garantili oluyor.
İnternetten alınan telefonlara güven olmaz cünkü ekranı değismis geliyor
Hayır Alınmaz Tabikide Telefonundan Alınır
Telefoncudan
Üzer diyorsun yani
Üzer Demedim Letgoda Telefonların Hepsi Çizik Oluyo Kırık Oluyo Telefoncuda Sapa Sağlam Oluyo
Telefoncuya bakayım olmazsa mecbur sıfır alacam
Yenilenmiş de alabilirsin Hande.
Alınır ancak riskli.
Üzer be güzelim
Öf şimdi git sıfıra 23 bin ver en az falan uğraşamam yav
www.trendyol.com/.../x4-pro-5g-8gb-ram-256gb-siyah-cep-telefonu-xiaomi-turkiye-garantili-p-335915697
al bunu , sana yeter :)
Ben apple'a çok alıştım başka kullanamıyorum
Yani bir şey diyemem. Apple hak ediyor ama o kadar para az değil hani. yerinde olsam sana önerdiğim telefonu alırdım. diğer parayla da kendine 6 tane çeyrek altın al :D :D
Altın alacak kadar hayatı ciddiye almıyorum artık çalış ve savur benim için böyle kendimi sıkamam kısıtlayamam
Sen bilirsin :)
Üzer
Üzdü
Ben satam sana